/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Familien Addams 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en actionfyldt og ind i mellem også let uhyggelig grundstemning. Der er flere dramatiske scener med fx hektisk biljagt, forfølgelser og voldsomme kampe, og der er flere scener med forvandlinger, som kan være uhyggelige at se på. Da filmen er animeret og også humørfyldt, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
07.10.2021
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Addams Family 2
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D - engelsk tale, 2D Dansk Tale Lukket vis, Babybio - engelsk tale
|
Billetter

Animationsfilmen 'Familien Addams 2' er en fortsættelse til Familien Addams fra 2019, der fortæller historien om den makabre familie med hang til det uhyggelig og ulækre.

I den nye film beslutter farmand Gomez Addams, at familien har brug for at blive rystet sammen, hvorfor de nu drager på campingtur. På deres vej gennem USA spreder de gak, løjer og katastrofer, mens de også møder gamle kendinge og besøger kendte steder.

Karaktergalleriet byder bl.a. på moren Morticia, datteren Wednesday, Uncle Fester, hånden Thing, butleren Lurch og den behårede It.

Familien Addams startede som en tegneseriestribe i 1938 og har sidenhen været omsat til både tv-serie, tegnefilm og live action biograffilm, herunder The Addams Family fra 1991.

Instruktørerne bag den første film er tilbage, de har tidligere stået bag bl.a. Shrek 2Monsters vs Aliens og Sausage Party. Mens stemmelisten består af flere store stjerner, herunder Oscar Isaac, Charlize Theron og Bette Midler.

'Familien Addams 2' kan ses med både engelsk og dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (26 votes)
2.8
3.3

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "Familien Addams-aficionadoer som mig kan glæde sig over, at det iørefaldende enkle musiktema med sine skarpe fingerknips høres fra start, og at tv-seriens temasang høres til slut efterfulgt af en splinterny opdateret udgave, der som hele filmen er begavet indforstået, respektfuldt husker fortiden og opfindsomt imødekommer fremtiden." (Helle Sihm)

  • Jyllands-Posten

    "Den nye animationsfilm er sine steder ret sjov, men den er samtidig fortrinsvis en samling af vidt forskellige optrin, mere end det er en film." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "Tempoet er sat, så der både er plads til gags og vid, og alt i alt slipper de to instruktører Conrad Vernon og Greg Tiernan hæderligt fra opgaven." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emily

Jeg er voksen, og jeg nød det, jeg syntes personligt, at denne film var meget sjov, underholdende, og jeg elsker den meget. Plottet om, at onsdag måske eller måske ikke er en addams, er meget interessant for mig og relaterer til min egen livshistorie, som rører mit hjerte på en god måde.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.