Cookie- og Privatlivspolitik

Monsters vs. Aliens

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
03.04.2009
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Monsters vs. Aliens
|

'Monsters vs. Aliens' er endnu en storslået animationsfilm fra DreamWorks.

Da Susan Murphy ganske uventet får en meteor fyldt med rumsnask i hovedet, vokser hun på mystisk vis til 15 meters højde. Militæret griber dog straks ind og fange hende, hvorefter hun bliver tilbageholdt på et hemmeligt område, hvor militæret i al hemmelighed har indfanget andre monstre igennem årene.

Monstergruppen består af den geniale Dr. Cockroach med insekthoved, The Missing Link som er halvt abe halvt fisk, den geleagtige og usårlige B.O.B og den 175 meter lange larve Insectosaurus.

Deres tid i forvaring får dog en brat ende, da en mystisk robot fra det ydre rum lander på Jorden og begynder at indtage landet.

Som en sidste udvej og under ledelse af general W.R. Monger (og ikke mindst på præsidenten desperate ordrer) lægger monstrene en plan for, hvordan de skal få bugt med rumvæsnerne og redde Jorden fra den nært forstående udslettelse.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (708 votes)
4.1
3.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en ujævn krydsning mellem jokes for store børn og voksne og storytelling a la Disney Sjov." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Det særlige er dog, at filmen kan opleves i 3D, hvilket giver mere dybde i billedet, og af og til farer ting på lærredet ud mod én. Ret fornøjeligt, men så heller ikke mere." (Nikolai Schulz) ()

 • Ekstra Bladet

  "... en sød, sjov film om at vokse som menneske - eller monster - og acceptere sig selv, som man er. Og andre som de er." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... er som sådan ikke en vanvittig original affære, men filmen lever uforskammet godt takket være et usædvanligt velskrevet manuskript, der aldrig forfalder til de mest oplagte replikker, og en situationskomisk timing, der er de færreste animationsfilm forundt." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "Selv fri fantasi for fuld udblæsning kan blive en fast opskrift." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

En hyldest til klassiske monstre gennem tiderne, som på sin egen skæve måde er vældig original, men ikke videre teknisk imponerende, og ikke overraskende må der være tale om endnu en enlig svale fra DreamWorks.

Wayne

Så er standarden ikke overbevisende. Det kan gøres meget bedre (også selvom filmen er fra 2009). Historien er heller ikke det mest originale.

Anonymuser/0

Usjov og ufantastisk paa dansk... Kan ikke andet end at anbefale den paa original tale med skoenne mrs Witherspoon og "Dr. House" ;))

 niceuser/446455

super sjov film vi elsker den

Christinauser/149195

Super god film for både søn og mor

Fbarbesuser/244560

God børne/voksen film

MH

Super film - mine tøser var helt vilde med den..
Og jeg kan kun sige det samme...

Jonasuser/288941

Det var som sådan faktisk en god film, den havde nogle sjove elementer og nogle gode scener. den havde tilgengæld ikke det helt vilde "WOW" med i filmen. men hvis du keder dig en aften med familen og børn er den god og sjov. med en okay pointe
4 stars fra mig :P

Film Nørden

Den var sjov og god men levede nok ikke helt op til forvendtningerne. for der er lidt langt mellem at man griner. men det er en film som hele familien vil nyde

MaggieTheCatuser/539542

God og sjov både for børn og voksne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.