Birthday Girl (2024)

Censur 15
04. Apr 2024
91 min
Nordisk Film
Birthday Girl
Birthday Girl
(© Birthday Girl / Nordisk Film Distribution)
'Birthday Girl'
(© Nordisk Film)
4.4 / 6
Brugere (91)
4.4 / 6
Medier (9)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Birthday Girl' foregår ombord på en cruiseliner på vej til Caribien. Den 42-årige Nanna har inviteret sin datter Cille og hendes bedste veninde på et cruiseophold - en rigtig mor-datter-oplevelse - for at fejre Cilles 18-års fødselsdag.

Forventningerne er høje, og de har sammen lagt store planer for dagene om bord på cruiseren. Men allerede den første aften forvandles drømmeferien til et mareridt.

Dagen derpå vågner Nanna og opdager, at Cille er forsvundet, og panikken breder sig. Da hun endelig bliver fundet, står det klart for Nanna, hvad der er sket. Cille er blevet voldtaget, men hun husker intet fra natten. 

Nanna forlanger, at sagen skal anmeldes og undersøges, men hun indser hurtigt, at hvis retfærdigheden skal ske fyldest, så må hun må tage sagen i egen hånd.

Det er den kritikerroste instruktør Michael Noer, der står bag. Han har film som Før frosten, Nøgle Hus Spejl og Nordvest på sit CV. Rollelisten består bl.a. af Trine Dyrholm samt Flora Ofelia Hofmann Lindahl og Maja Ida Thiele.

Brugernes anmeldelser

4,4

91 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: