Vind biografbilletter hver uge

Bombshell - Opgørets time

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen indeholder flere scener, hvor personerne er utrygge, skændes, er følelsesmæssigt ude af balance, er kede af det og græder. I flere af disse scener fortæller personerne om seksuelle krænkelser og overgreb. Da overgrebene i scenerne kun bliver antydet på billedsiden og sammenhængen vurderes til at være uforståelig for yngre børn, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
27.02.2020
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bombshell
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Strikkebio
|
Billetter

Det biografiske drama 'Bombshell - Opgørets time' handler om tre kvinders oplevelser på verdens måske mest sexistiske arbejdsplads og USA’s mest magtfulde medieimperium, Fox News.

Megyn Kelly og Gretchen Carlson har arbejdet som journalister og oplevet sexismen på nyhedsmediet i mange år, mens den nyansatte Kayla Pospisil er ivrig efter hurtigt at stige i graderne. Men vejen dertil er ikke, som hun troede..

Med stålsat vilje og alt at tabe må kvinderne på hver deres måde kæmpe for at ødelægge Fox News’ giftige arbejdsmiljø og få skovlen under stationens altdominerende patriark, Roger Ailes.

Både Margot Robbie og Charlize Theron modtog en Oscar-nominering for deres skuespilspræstationer. Filmen modtog desuden fuldt fortjent en Oscar-statuette for bedste make-up og hår, og især Charlize Theron er blevet transformeret til et spejlbillede af kvinden, hun portrætterer, Megyn Kelly.

'Bombshell - Opgørets time' er skrevet af Charles Randolph, der tidligere har vundet en Oscar-statuette for manuskriptet bag The Big Short. (copyright: kino.dk)

Hvis du er medlem af Biografklub Danmark, skal du reservere billetten i stedet for at købe. Du fremviser din rabatkupon i biografen, når du henter billetten. Når du bestiller til Nordisk Film Biografer, kan du indtaste koden fra rabatkuponen direkte, når du køber billetten på kino.dk.

Skal du se Bombshell - Opgørets time?
(96 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.