Cookie- og Privatlivspolitik

1864

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| | |

Spillefilmsudgaven af tv-serien '1864', der handler om slaget ved Dybbøl, er instrueret af Ole Bornedal.

Ifølge producent, Peter Bose, forventes den sammenklippede version af tv-serien at få en spilletid på ca. 2 ½ time. 

'1864' afventer en dansk premieredato. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
3.7
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Caroline

Jeg har ikke set filmen men TV-serien: Øv - for en skuffelse. Der er 8 afsnit og kun 1 handler om Slaget ved Dybbøl, resten er bare det sædvanlige kærlighedspladder.
Jeg havde håbet på spænding i stil med Das Boot, blot hvor soldaterne sidder bag skanserne og venter på de tyske granater - øv, øv og 3 gange øv.

Dunbar

Men... Der mangler simpelthen også nogle dybere karakterer, synes jeg. Det hele bliver lidt for overfladisk og fladt, inden vi drager i krig med disse ellers sympatiske brødre.

Filmen er lige så flot og episk som tv-serien i sin udformning. Musikken, cinematografien og lydeffekterne. Det er simpelthen uhyggeligt at se optakten til det store slag med bomberne, der regner nedover de stakkels, danske Jens'er. Deri ligger forcen også mest ved at se filmen i biografen på det store lærred: Lyden omklamrer en, mens billederne på lærredet fjerner enhver tvivl om, at krig er helvede.

Slaget til gengæld kunne godt være udbygget bedre og mere detaljeret end blot lidt 'frem og tilbage' krydret med episke wideshots. 1864-delen af historien bliver klemt for meget af kærlighedshistorien, og det er lidt en skam, for vi får nok ikke en historisk film af denne størrelse igen om Slaget ved Dybbøl.

Filmen kunne sagtens tåle at være en 30-60 minutter længere, men jeg elsker også at se historien udfolde sig, og jeg synes, at det er en skam, at de gode intentioner drukner lidt i at ville for meget på for lidt tid.

Marjtinuser/623672

Filmen blev anmeldt i dag i godmorgen dk.
4 stjerner gav hun.

De sagde man fra i dag kunne se den i cxxxxx.

Og at biograferne ikke ville sætte den op.

Hvad men en app, hvor alle kan fortælle hvad de vil se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.