Ny Spider-Man slår rekord: Her er den vilde spillelængde

Meget mere med Miles Morales
Billede
(© SF Studios)

Nu er der dårlige nyheder til dem med svage blærer. Den længe ventede animationsfilm, Spider-Man: Across the Spider-Verse, slutter sig nemlig til den aktuelle tendens for storfilm med at strække sig forbi to-timers mærket i deres spilletid.

Den nye film er nu blevet bekræftet til at vare hele 2 timer og 20 minutter, hvilket er knap en halv time længere end forgængeren fra 2018, som havde en spillelængde på 1 time og 56 minutter.

Spilletiden slår samtidig rekorden for den længste animerede Hollywood-film nogensinde. 'Consuming Spirits' fra 2012 har hidtil holdt titlen med sine 2 timer og 16 minutter, men nu svinger Spider-Man sig ind på førstepladsen.

 

LÆS OGSÅ: En hær af Spider-Man-versioner jagter Spider-Man i ny trailer

Filmen bliver den seneste til at slutte sig til en trend for blockbuster-film med at have heftige spilletider. Det kan man bl.a. se på storfilm som Guardians of the Galaxy: Volume 3, der for nylig blev udgivet med en spilletid på 2 timer og 29 minutter, John Wick: Chapter 4, der ramte biograferne med en varighed på 2 timer 49 minutter, og kæmpesuccesen Avatar: The Way of Water, som først var færdig efter 3 timer 26 minutter

Tiden, hvor film havde en fast spilletid på omkring de 90 minutter, virker til at være forbi, men det betyder jo bare mere underholdning for os, der elsker film.

 

LÆS OGSÅ: Marvel bekræfter: 'Spider-Man 4' med Tom Holland er på vej

En af årsagerne til 'Across The Spider-Verse's lange spilletid kunne være dens store ensemble rolleliste. I filmen bliver Miles Morales slynget ud i multiverset, hvor han møder et utal af alternative Spider-personer.

Heriblandt skulle være Hailee Steinfeld som Gwen Stacy (AKA Spider-Gwen), Oscar Isaac som Spider-Man 2099, Jake Johnson som den ”originale” Spider-Man, Issa Rae som Spider-Woman og Daniel Kaluuya som Spider-Punk. På rollelisten ses også Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez og Rachel Dratch. Det blev samtidig rapporteret, at Andy Samberg vil optræde i filmen i en i øjeblikket ukendt rolle.

Med så mange Spider-helte at holde styr på burde det nok ikke komme som en overraskelse, at der er brug for en del tid til at få plads til det hele.

'Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One' rammer biograferne d. 1. juni, hvor man både kan opleve den med dansk og engelsk tale.