Cookie- og Privatlivspolitik
Se det imponerende billede: Harrison Ford bliver til den unge Indiana Jones igen!

Se det imponerende billede: Harrison Ford bliver til den unge Indiana Jones igen!

Ny teknologi gør det muligt

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer til 'Indiana Jones 5', der har fået titlen Indiana Jones and the Dial of Destiny, er landet - og dermed har vi også fået vores første kig på den digitalt foryngede udgave af Harrison Ford som Indy.

Som vi tidligere har skrevet om, så vil filmens åbningssekvens nemlig være et flashback til 1944, hvor vi ser Indiana Jones på en kæmpe nazi-borg. Den øvrige handling udspiller sig i 1969 med en noget ældre udgave af karakteren.

Den første smagsprøve på den såkaldte CGI "de-aging" virker imponerende, se bare billedet nederst i artiklen her. 

 

LÆS OGSÅ: Se første actionfyldte trailer til 'Indiana Jones 5': Harrison Ford svinger pisken for sidste gang

Tidligere har både instruktør James Mangold, producer Kathleen Kennedy og hoverolle Harrison Ford udtalt sig om netop dette aspekt af filmen i Empire Magazine:

- Jeg ville have muligheden for at hoppe ind i en gammel George-og-Steven-film og give publikum en adrenalin-eksplosion, siger instruktøren om åbningsscenen i den kommende film.

Flere forskellige teknikker har været brugt for at gennemføre sekvensen, herunder en ny ILM software, som har trawlet arkivmateriale af den yngre Harrison Ford, før det blev matchet med de nye optagelser.

Den originale jakke fra Raiders of the Lost Ark blev fundet frem fra gemmerne og prøvet på Ford, før den blev genskabt tråd for tråd.

- Mit håb er, at selvom vi kommer til at snakke om det i forhold til teknologien, at man vil se det og tænke: "Åh min Gud, de har fundet nogle gamle optagelser. Den her ting indspillede de for 40 år siden", fortæller producer Kethleen Kennedy og fortsætter:

- Vi smider dig ind i et eventyr, noget som Indy leder efter, og med det samme har du følelsen, ”Jeg er i en Indiana Jones-film”.

 

LÆS OGSÅ: Harrison Ford afslører den centrale årsag til, at han sagde ja til 'Indiana Jones 5'

Harrison Ford fortæller, at han selv er overbevist efter at have set åbningssekvensen:

- Det her er første gang, jeg har set det, hvor jeg tror på det. Det er en smule uhyggeligt. Jeg vil ikke engang vide, hvordan det virker, men det virker.

- Det giver mig dog lyst til at være ung. Jeg er glad for at have optjent min alder, konkluderer den 80-årige Ford til Empire.

'Indiana Jones and the Dial of Destiny' får biografpremiere den 29. juni 2023.

 
Foto: Lucasfilm

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.