Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Se første actionfyldte trailer til 'Indiana Jones 5': Harrison Ford svinger pisken for sidste gang

Titlen er også afsløret

Stem op!
39
Stem ned!
0
(reset)

Vi skal ganske vist vente til juni næste år for at se Indiana Jones 5. Men nu er filmens første trailer endelig landet. Se traileren øverst.

Den 80-årige Harrison Ford er naturligvis tilbage i sin ikoniske rolle som Indiana Jones, mens Mads Mikkelsen spiller nazi-skurken og rumforskeren Voller, der delvist er inspireret af den virkelige nazist Wernher von Braun, som blev NASA-ingeniør.

Begge skuespillere får vi nu et endnu bedre kig på i traileren, der også sætter forventinger om en actionfyldt film helt op. Vi ser således Harrison Ford på hestryg, i bilræs og meget mere - og så får han også lov til at svinge pisken med en herlig henvisning til den første film i serien.

I trailer ser vi også de første bileder af den unge udgave af Indy, som er blevet lavet via en digital foryngelsesproces, og vi hilser på en gammel kending i form af John Rhys-Davies som Sallah.

 

LÆS OGSÅ: Harrison Ford får fjernet rynkerne digitalt: Ligner Indy fra den originale trilogi i ny film 

Samtidig er filmens title også blevet afsløret: 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'

Filmen foregår med rumkapløbet som bagtæppe og vil således udspille sig i 1969, hvor amerikanerne går benhårdt efter at blive de første på månen, det før Rusland.

En ubehagelig sandhed går dog imidlertid op for Indy. Det viser sig nemlig, at hans gamle fjender, nazisterne, har en finger med i spillet (igen). Det amerikanske månelandingsprogram styres nemlig af en gruppe eks-nazister.

Det forlyder desuden, at Mads Mikkelsens nazi-rolle bliver filmens hovedskurk overfor Harrison Fords ikoniske ærkelog.

'Indiana Jones 5' har biografpremiere den 29. juni 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Langt om længe kom der en trailer og forventningerne er ikke blevet mindre. Som ægte indy fan er det uden tvivl den mest ventede film længe for mit vedkommende. Det ser lovende ud på alle fronter og bliver uden tvivl et flot farvel, hvor Harrison giver den alt hvad han kan for at give karakteren den velfortjente helte tur mod solnedgangen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.