Hugh Jackman overrasker i valget af favorit superheltefilm

X-Men-stjernen afslører også den uhyggeligste film, han har set
X-Men Origins: Wolverine / 20th Century Fox
(© X-Men Origins: Wolverine / 20th Century Fox)

Hugh Jackman har - siden han første gang spillede Wolverine i den oprindelige X-Men fra 2000 - været nærmest synonym med Marvel.

På trods af skuespillerens lange Marvel-historik, afslørede han for nyligt til Variety, at hans yndlingsfilm indenfor superheltegenren faktisk fra konkurrenten DC:

- Min yndlings-superheltefilm, da jeg voksede op, var den første Superman. Den var en game changer. Jeg vil sige, hvis jeg skal vælge en nu, tænker jeg på en af Batman-filmene fra Christopher Nolan. Jeg tror jeg vil gå med The Dark Knight.

Selvom det nok er anelse overraskende, at han sådan "falder Marvel i ryggen", så kan vi ikke fortænke ham i at udvælge den anerkendte Batman-film fra 2008. Jackman har i øvrigt arbejdet med både instruktør Christopher Nolan og hovedrolle Christian Bale på The Prestige fra 2006.

 

LÆS OGSÅ: Se billederne: Hugh Jackman er tilbage i træningslokalet - skal være klar til 'Deadpool 3' 

I samme interview bliver han også spurgt til, hvilken film der skræmte ham mest, da han var ung. Her var han ikke i tvivl om, at det var vampyrklassikeren 'Salem's Lot' fra 1979, der egentlig er en miniserie i to afsnit, men som også findes i en sammenklippet filmudgave:

- Jeg kan ikke huske, om det var et kæmpe hit, men min bror så den sammen med mig, og så legede vi en leg, hvor han gemte sig under min seng bogstaveligt talt hver nat i en måned for at skræmme mig.

'Salem's Lot' er baseret på Stephen Kings roman af samme navn - og en ny filmatisering med danske Pilou Asbæk er på vej.

 

LÆS OGSÅ: Hugh Jackman: Derfor vender jeg tilbage som Wolverine i 'Deadpool 3' 

Selvom Hugh Jackman forbigår sine arbejdsgivere hos Marvel, når han har skullet vælge sine yndlingsfilm i superhelteland, kan man nok ikke klandre ham for manglende loyalitet og arbejdsmoral overfor selskabet, idet han siden sin debut i 2000 har medvirket i hele ni film som Wolverine.

Det er samtidig blevet offentliggjort for nyligt, at han vender tilbage som supermutanten i 'Deadpool 3', der har biografpremiere i 2024.