Hugh Jackman: Derfor vender jeg tilbage som Wolverine i 'Deadpool 3'

Beslutningen var længe undervejs
Billede
(© The Wolverine / 20th Century Fox)

Det var en glædelig nyhed, da Hugh Jackman og Ryan Reynolds i september afslørede, at de ville slå sig sammen som Wolverine og Deadpool i sidstnævntes tredje film.

Nyheden markerede ikke mindst X-Men-mutanten Wolverines første optræden i Marvels filmiske univers (altså det der hele tiden har været ejet af Disney), og de to skuespillere har en indbyrdes kemi, som bliver fantastisk at opleve på det store lærred i Deadpool 3.

Nu sætter Hugh Jackman ord på, hvorfor han vender tilbage som Wolverine, efter han sagde farvel til karakteren i 2017 med Logan. Ifølge skuespilleren går beslutningen en del år tilbage, faktisk til før 'Logan':

- Jeg tog til en visning af Deadpool [i 2016, red.]. Det var 20 minutter inde, og jeg tænkte: Ah, pokkers. Alt, hvad jeg så for mit indre øje var 48 Hrs. med Nick Nolte og Eddie Murphy. Så det har været undervejs længe. Det tog mig bare længere at komme hertil, udtaler Hugh Jackman til Variety.

 

LÆS OGSÅ: Reynolds og Jackman forklarer, hvordan Wolverine kan være med i 'Deadpool 3'... men så!

Referencen til '48 Hrs.' skal formentlig ses i lyset af, at Jackman så en oplagt buddy-movie gemt i Deadpool-universet.

I slutningen af august tog han den endelige beslutning. Han ringede til Ryan Reyolds, som havde "plaget ham dagligt" for en Wolverine-Deadpool-film.

- Jeg tror faktisk, han havde givet op. Jeg tror, det var et stort chok for ham. Der var en lang pause, og så sagde han: "Jeg kan ikke tro timingen af dette".

Når Ryan Reynolds taler om timing, handler det bl.a. om, at han allerede for tre et halvt år siden havde mødtes med Marvel-boss Kevin Feige. Det skete i forbindelse med, at Disney købte 20th Century Fox, der muliggjorde møder mellem X-Men og Marvels øvrige superhelte.

- Jeg fik Kevin til at tale om, hvad fremtiden om muligt bringer for Deadpool i den transaktion, har Reynolds udtalt til Variety.

- Emnet kom op på mødet om, hvorvidt vi kunne finde en måde at lave en Deadpool-Wolverine-parring på. Det var ikke muligt dengang. Det er temmelig spændende, at det sker nu.

Deadpool 3 får biografpremiere den 7. november 2024.