Se billederne: Hugh Jackman er tilbage i træningslokalet - skal være klar til 'Deadpool 3'

Kan han ramme den vanvittige Wolverine-form igen?
The Wolverine / 20th Century Fox
(© The Wolverine / 20th Century Fox)

Den 53-årige skuespiller Hugh Jackman er tilbage som Wolverine i den kommende Deadpool 3, hvor han spiller overfor Ryan Reynolds.

Tidligere har Jackman været i fysisk topform til de mange gange, han har spillet X-Men-helten, men det er nu fem år siden sidst, så den australske Hollywood-stjerne har påbegyndt træningen.

Hugh Jackman har siden delt billeder fra turen til fitnesscentret på Instagram med teksten ”And so it begins”. Nu begynder det i sandhed!

Se hans video-reel nederst i artiklen.

 

LÆS OGSÅ: Hugh Jackman: Derfor vender jeg tilbage som Wolverine i 'Deadpool 3'

Det kom som en stor overraskelse for de fleste, da Ryan Reynolds og Hugh Jackman i en sjov video afslørede, at de to superhelte Deadpool og Wolverine ville mødes i førstnævntes tredje film. Ikke mindst fordi rettighederne er købt af Disney, så ingen vidste, hvad der skulle ske herfra.

Ikke mindst overraskende fordi Hugh Jackman døde som Wolverine i Logan, men det har Reynolds allerede svaret på i en opfølgende video:

- 'Logan' foregår i 2029. Totalt separat ting. Logan døde i Logan, udtalte Reynolds, hvilket må være godt at vide for fans af superheltefilmen, der af mange anses som en af genrens bedste.

Deadpool 3 får biografpremiere den 7. november 2024.

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Hugh Jackman (@thehughjackman)

(Kan du ikke se opslaget herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)