Avengers-instruktør afslører: Ny Herkules-film inspireres af TikTok

Disney prøver noget nyt
Billede
(© Herkules / Disney)

Disneys mange genindspilningerne af deres klassiske tegnefilm er længe blevet kritiseret for at være for uoriginale og lægge sig for tæt op ad de oprindelige værker. Denne kritik vil tilsyneladende blive imødekommet i den kommende Herkules-film, som er en af de i alt 15 genindspilninger, som selskabet har på brættet.

I instruktørstolen til den kommende live-action version af tegnefilmen fra 1997 sidder Guy Ritchie, der også stod bag genindspilningen af Aladdin fra 2019.

Samtidig vil filmen blive produceret af selskabet AGBO, der er ejet af Joe og Anthony Russo, som man nok kender som instruktørerne bag adskillige Marvel-projekter, heriblandt Avengers: Infinity War og Endgame.

 

LÆS OGSÅ: Mesterinstruktør er færdig med Disney: "Et rædselsfuldt cirkus"

Netop Joe Russo har til nyhedsmediet Variety afsløret nogle spritnye detaljer omkring den nye Herkules-film, og det virker til, at vi kommer til at opleve en helt unik version af historien om den græske halvgud:

- Den bliver en lille smule mere eksperimenterende i sin stemning og i sin udførsel.

Russo kan samtidig fortælle, at selvom filmen vil adskille sig fra originalen, så vil det stadig være en musical – dog med et mere moderne twist:

- Der er spørgsmål om, hvordan man oversætter det som en musical. Publikum i dag er blevet trænet af TikTok, ikke? Hvad er deres forventninger til, hvordan en musical ser ud og føles i dag? Det kunne være meget sjovt at kigge på og hjælpe os med at skubbe grænserne lidt for, hvordan man udfører en moderne musical.

Det kan måske være svært at forstille sig, hvordan denne inspiration fra det sociale medie, der bl.a. er fyldt med korte videoer af sang-efterligninger og dans, kommer til at se ud i en Herkules-kontekst, men det bliver uden tvivl spændende at se, hvordan Ritchie og Russo-brødrene får sammenbragt de to verdener.

Der er stadig ingen nyheder om casting eller premieredato, men den oprindelige Herkules-film kan man passende se igen og igen på Disney+, mens man venter.