Cookie- og Privatlivspolitik
23 år efter: Skuespillerinde skal stå bag en ny version af populær sex-komedie

23 år efter: Skuespillerinde skal stå bag en ny version af populær sex-komedie

Filmserie får et nyt kapitel

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Endnu en American Pie-film er gået i produktion med Insecure-skuespilleren Sujata Day som manuskriptforfatter og instruktør på filmen. Det skriver The Hollywood Reporter.

Den første film i serien kom i 1999 med stor og uventet succes. Historien fulgte her fire unge mænd i high school, der laver en pagt, hvor de alle skal have mistet deres mødom, inden deres senior prom slutter.

Dens tre efterfølgere fulgte ligeledes gutterne og deres vanvittige seksuelle eskapader.

 

LÆS OGSÅ: Her er de 20 frækkeste sexscener på film

Udover de fire biograffilm, har American Pie-brandet fortsat med at udgive spin-off-film under banneret "American Pie Presents", der alle er udkommet direkte på DVD og/eller VOD.

Her tæller listen hele fem film. Den seneste fra 2020 med titlen 'American Pie Presents: Girls' Rules', der som noget nyt i franchisen havde kvindelige hovedpersoner.

Vi ved endnu ikke meget om plottet i den nye film i serie andet end, at den bliver beskrevet som et "friskt take". Hvorvidt det så indebærer nogle af de originale karakterer, eller om den fortæller en helt ny historie, er altså stadig uvist.

Det bliver dog spændene at se, om den nye film bliver lige så pikant, profan og grænseoverskridende som filmene med Stifler og co.

LÆS OGSÅ: Seann William Scott tror ikke, at 'American Pie' kunne være blevet lavet i dag: "Du ville ryge i fængsel"

Hvis man spørger Stifler-skuespilleren selv, Seann William Scott, udtalte han tidligere i år i en podcast, at han ikke mente, at man kunne lave American Pie i dag:

- Jeg havde en samtale med nogle venner forleden dag, hvor jeg sagde, at man aldrig ville kunne lave en 'American Pie'-film i dag. Man ville blive anholdt og formentlig ryge i fængsel i lang tid, hvis man gjorde nogle af de ting, vi gør i filmen.

På trods af tvivlen fra skuespilleren - bag den nok mest ikoniske karakter fra de originale film - gør man alligevel nu et forsøg på at genoplive filmserien. Det bliver interessant at se, om han tog fejl.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.