Seann William Scott tror ikke, at 'American Pie' kunne være blevet lavet i dag: "Du ville ryge i fængsel"

Stifler mener, at det er slut med frække 90'er komedier
Billede
(© Universal Pictures ©)

Seann William Scott, kendt som Stifler aka the Stifmeister i American Pie filmene, har for nyligt medvirket i programmet Jake’s Take på YouTube i anledning af sin nye serie 'Welcome to the Flatch'.

I den sammenhæng har Scott, som også er kendt for film som Dude, Where's My Car?, The Dukes of Hazzard og Movie 43, udtalt sig om sit gennembrud i American Pie fra 1999:

- Jeg havde en samtale med nogle venner forleden dag, hvor jeg sagde at man aldrig ville kunne lave en 'American Pie' film i dag. Man ville blive anholdt og formentlig ryge i fængsel i lang tid, hvis man gjorde nogle af de ting, vi gør i filmen.

LÆS OGSÅ: 5 måneder efter skyderi på filmset: Alec Baldwin er tilbage foran kameraet

Scott mener derudover ikke, at humoren fra 90'ernes mere bramfri komedier ville få succes i dag:

- Jeg tænker meget på de folkelige komedier, mange af de film, der gav mig en karriere, og jeg kan ikke forestille mig, at der kommer en trang til den type film igen. Det kan være jeg tager fejl.

- Jeg synes nogle af de folkelige komedier kan være sjove, men folk – og det gælder også mig selv – sætter mere pris på kløgtig og intelligent humor og et godt manuskript, fremfor noget som bare er for meget.

LÆS OGSÅ: Har Susanne Bier taget årets selfie med Hollywood-kollegaerne?

Den ikoniske ungdomskomedie indeholder da også flere kontroversielle og over-the-top scener, som bl.a Jason Biggs' karakter Jim, som stikker sin penis ind i en æbletærte...

'American Pie' førte til tre succesfulde fortsættelser og en række udskældte spin-offs, og havde flere daværende stjernefrø på rollelisten som førnævnte Jason Biggs, Chris Klein, Alyson Hannigan, Natasha Lyonne, samt de rutinerede skuespillere Jennifer Coolidge og Eugene Levy.

Tror du, at 'American Pie' kunne laves i dag? Giv gerne dit bud i kommentarfeltet.