Cookie- og Privatlivspolitik
Kommer vi nogensinde til at se Michael Keatons comeback som Batman?

Kommer vi nogensinde til at se Michael Keatons comeback som Batman?

To af skuespillerens optrædner er skrottet

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Et af de største emner i filmverdenen i disse dage er aflysningen af den næsten færdiggjorte 'Batgirl', der har kostet Warner Bros. 90 millioner dollars at lave.

Aflysningen sker - ifølge produktionsselskabet - som del af en ny og større strategi. Men kan denne ændring betyde, at vi aldrig kommer til at se Michael Keatons comeback som Batman? 

Michael Keatons tilbagevenden som Flagermusen har været længe ventet af fans, der sidst kunne se ham i den ikoniske dragt i Tim Burtons Batman Returns fra 1992.

 

LÆS OGSÅ: Første billede: Michael Keatons nye Batman-kostume afsløret

I juni 2020 kom det frem, at den 70-årige stjerne ville gentage sin rolle som The Dark Knight i The Flash, der ville lade sig inspirere af tegneserien om "The Flashpoint Paradox", som kunne bringe Batman fra et andet univers ind i DCEU's aktuelle superhelte-univers. 

Således skal Keaton dele rampelyset med en anden Gotham-beskytter i form af Ben Affleck i 'The Flash'.

Filmens premieredato er flere gange blevet udsat, hvilket både skyldes produktionsforholdene under Corona og situationen omkring hovedrollen Ezra Miller, der har trukket flere kontroversielle overskrifter.

Men det har også gjort Keatons fremtid i de nye DC-film usikker. Efter sigende var skuespilleren nemlig ved at blive kørt i stilling som en art udgave af Samuel L. Jacksons Nick Fury fra Marvel-filmene, der således skulle fungere som en erfaren statsmand, der kunne dukke op i flere film og give gode råd.

LÆS OGSÅ: Micheal Keaton afslører: Derfor forlod jeg Batman-rollen

Keaton har derfor også optaget scener til både den nu skrottede 'Batgirl' og den kommende Aquaman 2, som nu skulle være fjernet fra den endelige version, mens Batmans optræden er overtaget af Ben Affleck.

Oprindeligt skulle begge film være udkommet efter 'The Flash', som ville have introduceret og forklaret Keatons comeback, men uden den forhistorie skulle Keatons optrædener i de andre film have skabt "forvirring" blandt publikum til testvisningerne, der ikke forstod, hvad denne udgave af Batman lavede i DCEU.

Ja, på et tidspunkt var en solofilm med Micheal Keatons aldrende Batman endda på tale.

Spørgsmålet er derfor nu, om Warner Bros. vælger helt at droppe deres ambitioner om Keatons større rolle i DC's fremtid? 

Rygtet er gået på, at 'The Flash' - trods sin 200 millioner dollars dyre budget - var på vippen til at blive droppet. I en ny udtalelse fra Warner Bros. Discovery-direktøren David Zaslav fredes filmen om den lynhurtige superhelt dog, men han understreger også, at de mener, at "de kan gøre filmen endnu bedre".

Første kig på Michael Keatons nye Bruce Wayne og Supergirl i fuld dragt

LÆS OGSÅ: Michael Keaton er tilbage som Batman i første trailer til 'The Flash'

Vi skal derfor nok forvente, at der er flere justeringer på vej. Måske har Warner Bros. fundet den store saks frem, hvilket kan betyde, at enten bliver Keatons rolle helt sløjfet, hvis den "ikke passer ind i den nye strategi" - eller med tanke på de to droppede optrædener i 'Batgirl' og 'Aquaman 2', at hans rolle bliver betydeligt mindre end først tiltænkt i 'The Flash'.

David Zaslav understreger også, at deres kommende 10-års strategi for DC vil være stærkt inspireret af Marvel. Spørgsmålet er så bare, om Michael Keaton og Ezra Miller for den sags skyld spiller en rolle i den?

Det ville dog være en skam, hvis Keatons tilbagevenden som Batman efter 30 år skulle ende på klippegulvet!

'The Flash' får premiere den 22. juni 2023. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.