/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Michael Keaton er tilbage som Batman i første trailer til 'The Flash'

Den lynhurtige DC-superhelt rejser i tid 

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

De første levende billeder fra den kommende The Flash er blevet frigivet. Se traileren øverst.

Det skete til DCs Fandome, der løftede sløret for de mange superhelteprojekter, som er på vej fra Warner Bros. og tegneseriegiganten, herunder også en nye brutal trailer til 'The Batman' med Robert Pattinson

Ezra Miller er den lynhurtige superhelt, som blev introduceret i Batman v Superman og senere har optrådt i Justice League. Nu er han så klar til sin egen solofilm.

Men Millers Flash kommer ikke til at være alene. Udover en ny Supergirl i skikkelse af Sasha Calle, så dukker der også 2 x Batman op.

Ja, 'The Flash' kommer til at lege med tidsrejser og andre tidslinjer, og derfor vil både Ben Afflecks Batman og Michael Keatons Batman (fra Tim Burtons to film fra 1989 og 1992) være med i superheltefilmen.

LÆS OGSÅ: Michael Keaton fatter ikke sine to kommende superhelte-film

Det er mest Keatons Flagermus, som får opmærksomheden i den første trailer, hvor den 70-årige skuespillers sprøde stemme dominerer lydsiden, og hvor vi får det første skud af ham bagfra.

Flash er også klar i en ny dragt, og det ser ud til, at han rejser tilbage i tiden for at få Batmans hjælp - måske til at redde sin tidslinjes Batman (Affleck)? Og hov, er der ikke også to udgaver af Millers The Flash? 

'The Flash' instrueres af Andy Muschietti, som har haft stor succes med filmatiseringen af Stephen Kings It og dens efterfølger. Mens manuskriptet er inspireret af de populære Flashpoint-tegneserier og skrives af Christina Hodson, der tidligere har forfattet Birds of Prey samt den kommende film om Batgirl.

'The Flash' får premiere den 3. november 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter