Cookie- og Privatlivspolitik
Afsløring: Vil lave 'Hvidstengruppen 3'

Afsløring: Vil lave 'Hvidstengruppen 3'

Det skal være en trilogi

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Filmkongen Regner Grasten er aktuel i de danske biografer med Hvidstengruppen II: De efterladte, der følger op på producerens succesfilm fra 2002.

Den nye 2. verdenskrigsfilm følger søstrene Tulle og Gerda Fiil, som efter, at deres far, bror og Tulles mand er blevet henrettet, dømmes og sendes i tysk fængsel, hvor tortur og rædsler venter.

SE OGSÅ: Krigen i Ukraine har gjort 'Hvidstengruppen II' uhyggeligt aktuel

Men hvis det står til filmmanden, der også har forfattet manuskripterne til de to film, så laver de også en 'Hvidstengruppen 3':

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi gerne vil lave en fortsættelse til 'Hvidstengruppen'. Det kommer an på, hvordan det går [med 2'eren].

- Men vi vil gerne lave det som en trilogi, fordi der er så mange, som spørger: Hvad skete der lige efter krigen med de mennesker og børn?

- Det er jo også en spændende historie, hvordan klarer sådan en familie sig overhovedet, det fortæller Regner Grasten i vores podcast.

2'eren foregår hovedsagligt i de tyske nazi-fangelejre. Hvor skulle treeren foregå?

- I Hvidsten. Hvordan de unge og børnene prøver at kapere, hvad deres forældre har været udsat for, og 50'ernes optimisme starter.

- Der var nogle tragiske konflikter, som måske mere relaterer sig til i dag, når veteraner kommer hjem fra Afghanistan og Irak. Der er, ved vi jo, kæmpe problemer i familierne. Så den kunne vi godt tænke os at lave.

- Vi er allerede begyndt at lave interviews. Vi har snakket med Gulle [datter af Tulle], og begyndte med reseracheren her på 2'eren. Så det kan blive en vanvittigt spændende film.

Regner Grasten bekræfter yderligere, at instruktøren igen vil være Anne-Grethe Bjarup Riis, som også har stået bag kameraet på de to første.

Derfor har vi efterfølgende spurgt Bjarup Riis om, hvorvidt hun også ville være klar på en efterfølger. Det svarer instruktøren rungende 'ja' til, som du kan se i vores interview:

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

'Hvidstengruppen II: De efterladte' er aktuel i biografen.

Lyt til vores interview med Regner Grasten her:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.