Cookie- og Privatlivspolitik

Jorden rundt på 80 dage

Tilladt for alle
Det vurderes, at filmen ikke indeholder elementer, som kan virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
09.12.2021
| |
1 time 22 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Around the World in 80 Days
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, Seniorbio - dansk tale
|
Jorden rundt i 80 dage plakat

Animationsfilmen 'Jorden rundt på 80 dage' handler om den nørdede, lille silkeabe Passepartout, der begiver sig ud på et vildt eventyr, da han accepterer en grådig frøs udfordring.

Passepartout har altid drømt om at være opdagelsesrejsende. Abens drømme bliver snart til virkelighed, da han møder den grådige frø Phileas, der er ivrig efter at indgå et væddemål på hele 10 millioner muslinger.

Alt, silkeaben skal gøre for at vinde, er at sejle jorden rundt på 80 dage. Passepartout benytter nu sit livs mulighed for at udforske verden og tager ud med sin nye ven på et vildt eventyr fuld af overraskelser. 

Filmen er inspireret af forfatteren Jules Vernes romanklassiker 'Jorden rundt i 80 dage', der tidligere er blevet filmatiseret flere gange, senest i 2004.

'Jorden rundt på 80 dage' bliver vist med dansk tale af bl.a. Malte Milner Find og Camilla Bendix.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
3
1.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Dagbladenes Bureau

  "Denne animationsudgaves allerede på papiret ret mærkværdige persongalleri bestående af en flok rejer, et par frøer, et mor/søn-silkeabepar og en ørkenrotte samles aldrig til en samspillende helhed, og hver eneste en af disse er ucharmerende og umorsomme." (Helle Sihm)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Jorden rundt på 80 dage er den slags børnefilm, som man beder til, at ens fireårige ikke forelsker sig i. Den runger mere i hovedet end et migræneanfald." (Esben Skaalum)

 • Jyllands-Posten

  "Jules Vernes jordomrejse misbruges til hysteriske børneløjer i ucharmerende og aldeles unødvendig animationsfilm." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "'Jorden rundt på 80 dage' er filmatiseret før, men ingen af dem har heldigvis lignet denne fransk-belgiske animation, der er så entydigt forhippet på at holde et opskruet tempo, at den rettelig burde have heddet 'Jorden rundt i en ruf'." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.