'Retfærdighedens ryttere' får amerikansk genindspilning med dansk islæt

Hvem skal overtage Mads Mikkelsens rolle?
Billede
(© Nordisk Film)

Retfærdighedens ryttere blæste både anmeldere og publikum bagover, blev solgt til USA, hvor den også landede med et brag, og nu får den en amerikansk genindspilning. Det skriver The Hollywood Reporter.

De danske kræfter bag den oprindelige film får heldigvis masser af indflydelse. Anders Thomas Jensen, der instruerede filmen, skal skrive manuskriptet sammen med Nikolaj Arcel. Sisse Graum og Anders Kjærhauge fra Zentropa kommer igen til at producere.

Studierne Lionsgate og 21 Laps (ejet af bl.a. instruktøren Shawn Levy (Free Guy)) har købt de engelsksprogede rettigheder til filmen.

LÆS OGSÅ: Marvel-instruktør hylder Mads Mikkelsen: En af de bedste nulevende skuespillere

Om Shawn Levy selv kommer til at instruere, vides endnu ikke, ligesom der heller ikke er nyt om, hvem der skal overtage de danske roller. Altså må vi vente med at få afsløret afløserne for Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas og Co.

Udover 'Retfærdighedens ryttere' får en anden Mads Mikkelsen-succes fra sidste år, Druk, et amerikansk remake, som Leonardo DiCaprios selskab Appian Way, Endeavor Content har købt rettighederne til.

SE OGSÅ: Én scene fik alle til at flække af grin under indspilningerne af 'Retfærdighedens ryttere'