Marvel-instruktør hylder Mads Mikkelsen: En af de bedste nulevende skuespillere

'Retfærdighedens ryttere' tager udlandet med storm
Billede
(© Nordisk Film)

Vi har tidligere kunne berette, at den danske action-komedie Retfærdighedens ryttere har fået en strålende modtagelse i USA.

Men det er ikke kun kritikerne, der elsker Anders Thomas Jensens nyeste film. Instrukørens amerikanske kollegaer er også ellevilde med det danske værk.

James Gunn, der har stået bag bl.a. 'Guardians of the Galaxy' og 'Guardians of the Galaxy Vol. 2', roser nemlig 'Retfærdighedens ryttere', eller 'Riders of Justices' som er den internationale titel, på Twitter:

- Så 'Retfærdighedens ryttere' er min yndlingsfilm i nyere tid. Hylende skæg & sørgelig & sød & voldelig & mørk - de har lavet den her film bare til mig. Jeg kan ikke huske nogensinde at have elsket nogle karakterer mere [end disse].

- Mads Mikkelsen beviser igen, at han er en af vores bedste nulevende skuespillere og A.T. Jensen er en mester.

SE OGSÅ: Én scene fik alle til at flække af grin under optagelserne til 'Retfærdighedens ryttere'

Det er store ord fra Gunn. Men han er ikke alene, også Bryan Fuller, der har arbejdet med Mads Mikkelsen på tv-serien 'Hannibal', har kaldt 'Retfærdighedens ryttere' for sin yndlingsfilm fra 2020.

Og hey, vi ser da gerne, at Mads Mikkelsen fik oprejsning som Marvel-skurken Kaecilius i James Gunns 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'. 

'Retfærdighedens ryttere' kan ses i de danske biografer lige nu.