Cookie- og Privatlivspolitik
Amerikansk genindspilning af 'Druk' med Leonardo DiCaprio på vej

Amerikansk genindspilning af 'Druk' med Leonardo DiCaprio på vej

Efter Oscar-sejren

Stem op!
63
Stem ned!
0
(reset)

Natten til søndag vandt Druk en Oscar for Bedste internationale film, og nu er det danske mesterværk, der har den engelske titel 'Another Round', på vej til at blive en Hollywood-film.

Deadline kan nemlig meddele, at en amerikansk genindspilning af 'Druk' er i støbeskeen - og det er med selveste Leonardo DiCaprio ved roret.

DiCaprios produktionsselskab Appian Way, Endeavor Content har efter en budrunde sikret sig rettighederne til den danske film, hvor den 46-årige stjerne også er udset til at spille hovedrollen, som Mads Mikkelsen indtog i den danske version.

Netop DiCaprios involvering i projektet er det som også fik Vinterberg overtalt, da den danske instruktør gerne så Hollywood-skuespilleren i en ny rolletype som den følsomme Martin med eksistentialistisk krise.

Vinterberg vil sammen Druk-producerne Sisse Graum Jørgensen og Kasper Dissing fungerer som executive producerer på det amerikanske projekt, som endnu ikke har en instruktør eller manuskriptforfatter tilknyttet.

USA må siges at have et meget anderledes forhold til alkohol, så det bliver spændende at se, hvor den meget danske 'Druk' bliver fortolket på den anden side af Atlanten.

Det forlyder, at rettighederne til filmen var yderst populære, således forsøgte både Jake Gyllenhaal og Elizabeth Banks produktionsselskaber også at få fingre i dem.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

1 dag siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

1 dag siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

1 dag siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

2 dage siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

2 dage siden