Cookie- og Privatlivspolitik
Amerikansk genindspilning af 'Druk' med Leonardo DiCaprio på vej

Amerikansk genindspilning af 'Druk' med Leonardo DiCaprio på vej

Efter Oscar-sejren

Stem op!
62
Stem ned!
0
(reset)

Natten til søndag vandt Druk en Oscar for Bedste internationale film, og nu er det danske mesterværk, der har den engelske titel 'Another Round', på vej til at blive en Hollywood-film.

Deadline kan nemlig meddele, at en amerikansk genindspilning af 'Druk' er i støbeskeen - og det er med selveste Leonardo DiCaprio ved roret.

DiCaprios produktionsselskab Appian Way, Endeavor Content har efter en budrunde sikret sig rettighederne til den danske film, hvor den 46-årige stjerne også er udset til at spille hovedrollen, som Mads Mikkelsen indtog i den danske version.

Netop DiCaprios involvering i projektet er det som også fik Vinterberg overtalt, da den danske instruktør gerne så Hollywood-skuespilleren i en ny rolletype som den følsomme Martin med eksistentialistisk krise.

Vinterberg vil sammen Druk-producerne Sisse Graum Jørgensen og Kasper Dissing fungerer som executive producerer på det amerikanske projekt, som endnu ikke har en instruktør eller manuskriptforfatter tilknyttet.

USA må siges at have et meget anderledes forhold til alkohol, så det bliver spændende at se, hvor den meget danske 'Druk' bliver fortolket på den anden side af Atlanten.

Det forlyder, at rettighederne til filmen var yderst populære, således forsøgte både Jake Gyllenhaal og Elizabeth Banks produktionsselskaber også at få fingre i dem.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

1 dag siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

2 dage siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

2 dage siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

4 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

6 dage siden

Aktive debatter