Cookie- og Privatlivspolitik
Identiske tvillinger? 22 Hollywood-skuespillere der ligner hinanden på en prik

Identiske tvillinger? 22 Hollywood-skuespillere der ligner hinanden på en prik

Kan du kende forskel?

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Vi har alle prøvet at sidde med telefonen fremme, for at tjekke om de to skuespillere, vi lige har set, er i familie med hinanden. Hollywood har faktisk også lidt et ry for, at alle i indercirklen ligner hinanden.

Derfor giver vi her vores bud på 11 skuespillerpar, der ligner hinanden så meget, at vi -indrømmet - har svært ved at kende forskel på dem.

Amy Adams og Isla Fisher

Amy Adams og Isla Fisher

De to rødhårede skuespillerinder, Amy Adams og Isla Fisher, er efterhånden vant til at blive forvekslet med hinanden.

Faktisk sker det så ofte, at Fisher selv har pranket sin familie og venner, ved at sende et julekort ud, med et billede af Adams i stedet for ét af hende selv. Angiveligt var der ingen i hverken familien eller vennekredsen, der lagde mærke til det.

Men som den skarpe fan måske allerede har lagt mærke til, så kan man faktisk kende forskel på de to skuespillerinder ved at kigge på øjenfarven. Adams har nemlig blå øjne, mens Fisher har brune øjne.

Jeffrey Dean Morgan og Javier Bardem

Jeffrey Dean Morgen og Javier Bardem

De to skuespillere Jeffrey Dean Morgen og Javier Bardem, er igennem de sidste mange år hyppigt blevet forvekslet med hinanden. Faktisk i sådan en grad, at deres lighed engang var anledning til et optrin på den røde løber.

Morgan havde netop fået sin gennembrudsrolle som Denny Duquette i tv-serien Grey’s Anatomy og nogenlunde samtidig havde Bardem vundet en Oscar for sin rolle som Anton Chigurh i No Country for Old Men.

Til et event, hvor Morgan skulle fotograferes på den røde løber, råbte fotograferne ”Javier! Javier!”, hvilket resulterede i, at Morgen rakte fuck til dem for at lave sjov. Næsten dag stod der i aviserne, under ét af billederne, at ”Javier er et røvhul!” – gad vide om de to populære skuespillere nogensinde har fået talt ud om episoden?

Henry Cavill og Matt Bomer

Henry Cavill og Matt Bomer

Henry Cavill og Matt Bomer har begge to fuld gang i karrieren for tiden, i henholdsvis bl.a. The Witcher og i antalogi-serien 'American Horror Stories'. Men forvekslingen mellem de to startede allerede for bare nogle få år siden, da de begge var på vej op ad karrierestigen.

Cavills gennembrud som Superman i Man of Steel og Bomers American Horror Story-debut kolliderede med hinanden, og derfor var det ofte svært at skelne mellem de to flotte mænd, når de bevægede sig rundt i Hollywood.

Og for at understrege, hvor ens de to ser ud, viser det sig, at Bomer også skulle have spillet rollen som Superman i en film af J.J. Abrams og Brett Ratner, som dog aldrig blev til noget.
 

Bryce Dallas Howard og Jessica Chastain

Bryce Dallas Howard og Jessica Chastain

Endnu et rødhåret skuespillerindepar på listen. At Bryce Dallas Howard og Jessica Chastain ligner hinanden, er vist ikke til at tage fejl af.

Men at Dallas Howards egen far, filminstruktøren Ron Howard, også kan forveksle de to, overrasker måske de fleste. Ikke desto mindre var det præcis, hvad der skete, da Chastain en dag gik forbi Ron Howard i en Apple-forretning, og en ven af Chastain hørte ham sige: "Jeg tror lige, jeg så Bryce". De to skuespillerinder forvirrer altså også folkene tæt på dem!

De tager det dog begge med oprejst pande, at de ligner hinanden. Chastain har bl.a. udtalt, at hvis hun en dag ikke længere bliver sammenlignet med Dallas Howard, er det tid til at tage sig sammen.

Jennifer Connelly og Demi Moore

Jennifer Connelly og Demi Moore

Jennifer Connelly og Demi Moore medvirkede i løbet af 90’erne og 00’erne i flere store titler på samme tid.

Connelly kunne bl.a. opleves i Requiem for a Dream og Et smukt sind, mens Moore gjorde sig bemærket i storfilmene Ghost og A Few Good Men. Begge skuespillerinder var altså at finde overalt i filmland og på den røde løber.

Connelly har ofte oplevet at blive forvekslet med enten Moore selv eller hendes søster. Desværre må hun gang på gang skuffe de fans, der kommer op til hende på gaden og roser hende for rollen i 'Ghost'. En ros, hun stædigt giver videre til sin vellignende kollega.

Emma Mackey og Margot Robbie

Emma Mackey og Margot Robbie

Ligheden mellem Sex Education-stjernen Emma Mackey og The Suicide Squad-skurkinden Margot Robbie er slående.

Dog er det en lighed, som Mackey mest af alt ønsker sig, at folk ville stoppe med at påpege. "Jeg kan oprigtigt ikke se det," har hun bl.a. udtalt. Derudover kan hun ikke lide, at hun bliver sat i bås, som det så ofte sker i Hollywood, ved at blive sammenlignet med Robbie.

Også Robbie har oplevet at blive forvekslet med sin blonde kollega. Det skete, mens hun sad på en restaurant: "De sagde, at de elskede mig i 'Sex Education', og jeg var nødt til at sige, at det desværre ikke er mig."

Keira Knightley og Natalie Portman

Keira Knightley og Natalie Portman

Keira Knightley og Natalie Portman har begge to en lang og succesfuld karriere i bagagen. De har f.eks. henholdsvis den originale Pirate of the Carribean-trilogi og Star Wars-franchiset på CV'erne.

Og især sidstnævnte skriver under på, at de to skuespillerinder ligner hinanden. I Star Wars: Episode I - The Phantom Menace fra 1999 spiller Knightley nemlig rollen som Sabé, der i filmens univers bruges som lokkedue i Padmés sted. En rolle, som bekendt bliver spillet af Portman.

Faktisk husker Knightley så lidt fra sin medvirken i 'Star Wars', at hun i en periode troede, at hun selv havde spillet rollen som Padmé. Det er altså ikke kun fans, der synes de to kvinder ligner hinanden.
 

Daniel Radcliffe og Elijah Wood

Daniel Radcliffe og Elijah Wood

De to fantasy-helte Daniel Radcliffe og Elijah Wood havde begge deres gennembrud i 2001, i henholdsvis Harry Potter- og Ringenes Herre-filmserierne, der cementerede de to skuespillere som en del af filmhistorien.

Radcliffe og Wood har endda mødtes til en snak om deres karrierer, hvor Wood påpegede, hvor ofte han bliver forvekslet med den unge troldmand: "Jeg stod engang i en elevator og kunne mærke én, der virkelig stirrede på mig. Kort før dørene åbnede, samlede han endelig mod til sig, pegede på mig og sagde 'Harry Potter!', hvortil jeg sagde 'nej!' og gik min vej."

Radcliffe fortæller herefter, at når folk tror, han har været med i 'Ringenes Herre', siger han bare "Nej, det er den anden." Det virker altså til, at de begge to tager det med et smil, når de bliver forvekslet med hinanden.

Kurt Russell og Jeff Bridges

Kurt Russell og Jeff Bridges

De to garvede skuespillere, Kurt Russell og Jeff Bridges, er de sidste par år blevet sammenlignet mere og mere med hinanden.

Som unge skuespiller var der langt imellem sammenligningerne af de to, men i takt med alderen og deres valg af roller, kan man så småt begynde at se ligheden i deres lange skæg og viltre hår.

I særdeleshed har Russells rolle i The Hateful Eight og Bridges’ rolle i True Grit lignende udseende, hvilket også er grunden til, at de er havnet på denne liste.

Zoë Saldaña og Thandiwe 'Thandie' Newton

Zoë Saldaña og Thandiwe 'Thandie' Newton

Zoë Saldaña og Thandiwe 'Thandie' Newton ligner hinanden så meget, at selv deres familier har svært ved at kende forskel på dem!

Saldaña har udtalt, at hendes egen mor har svært ved at skelne mellem hendes og Newtons roller. "Min mor tror stadig, at jeg er med i Westworld," fortæller hun og referer dermed til Newtons velkendte rolle som Maeve i hitserien fra HBO.

Også Newton har prøvet at blive forvekslet med Saldaña i fitness-centeret. En sammenligning Newton dog tog med det største smil, da hun synes, at Saldaña er en utrolig smuk kvinde. I dag er de to skuespillerinder da også blevet veninder som resultat af deres lighed.

Én lille forskel, man dog kan skrive sig bag øret er, at Newton er britisk og Saldaña er amerikansk.

Michelle Williams og Carey Mulligan

Michelle Williams og Carey Mulligan

Der er mange i filmland, der synes, at skuespillerinderne Michelle Williams og Carey Mulligan ligner hinanden.

Selv har Mulligan for nogle måneder siden gjort grin med deres lighed i sin åbningsmonolog, da hun gæstede 'Saturday Night Live': "Folk kommer op til mig og siger, at de elskede mig i Brokeback Mountain, og i starten sagde jeg, at jeg ikke er Michelle Williams. Men nu siger jeg bare tak, jeg er Michelle Williams."

De to talentfulde kvinder er også ofte blevet set i lignende outfits til prisuddelinger og andre arrangementer på den røde løber. Så selvom de ikke deler gener, deler de i hvert fald samme tøjsmag og måske endda også stylist.

Læs også: 10 film-duoer der hadede hinanden bag kameraet

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kasper

Efter at have læst artiklen om sammenligningen af nogle skuespillere-/inder, må jeg desværre sige at jeg er målløs og overrasket over at læse nogle kan forveksle to skuespillere eller skuespillerinder med hinanden.
Når jeg kigger efter på billederne eller ser dem i film, synes jeg bestemt ikke at der er enten særlig meget lighed eller noget overhovedet.
Jeg synes at der er tydelig tegn på forskel blandt disse personer.
Men fair nok, nogle mener åbenbart at nogle af disse personer ligner hinanden nærmest til punkt og prikke.
Dette er en artikel jeg må sige at jeg er meget uenig i.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

12 timer siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

14 timer siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

16 timer siden
Casper

THOR 4: LOVE AND THUNDER, THE BATMAN, SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - PART ONE, DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS og BLACK PANTHER

17 timer siden
Heidi

Glæder mig til at se flere en 5 men mine hurtig 5 valg er:

18 timer siden

Aktive debatter