Cookie- og Privatlivspolitik
Slåskampe og skænderier: 10 film-duoer der hadede hinanden bag kammeraet

Slåskampe og skænderier: 10 film-duoer der hadede hinanden bag kammeraet

Temperamentet er løbet af med bl.a. Tom Cruise, Rachel McAdams og Bill Murray

Stem op!
69
Stem ned!
0
(reset)

Bølgerne kan gå højt, når skuespillere tørner sammen i filmens verden. For selvom alt måske virker i sin skønneste orden, når man sidder i biografens mørke og ser den endelige film, er det ikke sikkert, at tilblivelsen er gået nær så gnidningsløst.

I kølevandet på biografpremieren på Fast & Furious 9 er stridighederne mellem Vin Diesel og Dwayne "The Rock" Johnson bl.a. blusset op igen, og det lyder nu til, at The Rock ikke har planer om at vende tilbage i hverken Fast & Furious 10 og 11

LÆS OGSÅ: Fast & Furious-drama fortsætter: Dwayne Johnson "griner hårdt" af Vin Diesel

Vi kigger her på 10 af de vildeste fejder mellem skuespillere gennem tiden. Vi peger bl.a. på alt fra nævekampe mellem Tom Hardy og Shia LaBeouf, til ondt blod mellem Jared Leto og Elijah Wood, Sylvester Stallone og Richard Gere samt Ryan Gosling og Rachel McAdams.Tom Hardy og Shia LaBeouf i håndgemæng på 'Lawless'
De fleste ved efterhånden nok godt, at Shia LaBeouf har været garant for sin del af vilde historier. Det er også tilfældet for produktionen af gangsterfilmen Lawless fra 2012. Her spillede han overfor Tom Hardy, hvilket bestemt ikke var et gnidningsfrit samarbejde.

Det gik endda så vidt, at det blev til en regulær udveksling af slag, hvor LaBeouf øjensynligt skulle have slået Hardy i gulvet. Vildt nok, når man tænker på bl.a. Hardys noget mere muskuløse fysik. Men om det er hele sandheden, sås der tvivl om af bl.a. filmens instruktør John Hillcoat, der dog bekræfter, at de to skuespillere kom op at toppes.Jared Leto og Elijah Wood i fejde pga. 30 Seconds to Mars
Der er i tilfældet med Jared Leto og Elijah Wood ganske vist ikke tale om en fysisk konfrontation på en filmproduktion. Ikke desto mindre blev Leto meget lidt glad for, at Wood tilbage i 2003 kritiserede hans band 30 Seconds to Mars.

Der skulle dog gå hele tre år før, at Leto konfronterede Wood grundet hans kritik. Det skete således i 2006 ved en prisfest. Her skulle Leto have taget fat i Wood for at holde ham op på de kritiske kommentarer. Wood har dog efterfølgende kaldt hele episoden for fjollet.Tom Cruise og Rob Lowe i (næsten) dødelig nævekamp
Tilbage i 1983 spillede Tom Cruise og Rob Lowe sammen i Francis Ford Coppolas coming-of-age-film The Outsiders, hvor de to
 kom op at toppes rent fysisk under forberedelserne til filmen. Lowe skulle således ved et uheld have slået Cruise en kende for hårdt, hvilket blev responderet af Cruise med et vaskeægte knytnæveslag.

Lowe har siden fortalt, at de to næsten gik linen ud, og at Cruise på det nærmeste var klar til at slå ham ihjel. De to afsluttede dog filmen og har siden børstet hændelsen af skuldrene som intet andet end ungdomsvildskab. De to er da også blevet gode venner igen.Ryan Gosling og Rachel McAdams hadede hinanden
Den romantiske The Notebook havde Ryan Gosling og Rachel McAdams i de elskende hovedroller, men de to var knapt så forelskede udenfor optagelserne. For at sige det mildt. Gosling og McAdams skulle nemlig have hadet hinanden så meget, at Gosling ville have sin medspiller smidt på porten.

Filmens instruktør Nick Cassavetes har siden fortalt, at de to faktisk ikke på én eneste af filmens optagedage kom godt ud af det med hinanden. På trods af dette begyndte de to skuespillere sjovt nok at date efter filmen var i kassen. De gik dog fra hinanden i 2008.Joan Crawford og Bette Davis havde fejde i mere end 30 år
Selvom de to Oscar-vindende skuespillerinder havde ondt blod imellem sig i mere end 30 år, valgte de at sige ja til at spille overfor hinanden i den psykologiske gyserfilm 'Whatever Happened to Baby Jane?' fra 1962. Det siges, at Davis i karakter under optagelserne slog Crawford så hårdt, at hun skulle syes med flere sting efterfølgende.

Selvom filmen blev et hit, gjorde det dog intet godt for forholdet mellem de to, som gennem tiden havde adskillige konfrontationer. Det var en fejde, der således stod på i årevis efter filmen og desuden affødte en miniserie med den passende titel 'Feud: Bette and Joan' fra 2017.LL Cool J og Jamie Foxx var ikke de bedste holdkammerater
I Oliver Stones football-drama Any Given Sunday fra 1999 spiller LL Cool J og Jamie Foxx ganske vist holdkammerater. De to var dog noget mindre på bølgelængde en dag under optagelserne, hvor der skulle skydes en scene, hvor de to kommer op at skændtes - hvilket udviklede sig til en rigtig nævekamp.
 
Siden er deres forhold blevet godt igen, selvom både Cool J og Foxx har drillet hinanden i henholdsvis et rapnummer og et stand-up show.Steven Seagal og John Leguizamo var ikke just gode venner
Der er vist ingen tvivl om, at Steven Seagal i sine velmagtsdage kunne slå selv den største actionbøf i gulvet.
I 1996 løb temperamentet dog af med skuespilleren i forbindelse med filmen Executive Decision, hvor John Leguizamo spiller soldat.

En dag på optagelserne fjollede Leguizamo lidt rundt med Seagal, hvilket han absolut ikke var i humør til. Det endte således med, at Seagal gav sin medspiller et slag med sin albue og smed ham hårdt mod en mur.Sylvester Stallone og Richard Geres skænderi endte med fyring
Inden både Sylvester Stallone og Richard Gere for alvor ramte stjernehimlen, havde de begge roller i dramaet 'The Lords of Flatbush' fra 1974. Eller det vil sige, at Stallone i hvert fald havde.

Det endte efter en fysisk konfrontation mellem de to nemlig med, at Gere blev erstattet af Perry King. De to skuespillere er den dag i dag efter sigende stadig ikke de bedste venner.Bill Murray og Lucy Liu i overraskende konfrontation
Det vil nok overraske de fleste, at den ellers øjensynligt rolige, tilbagelænede og sjove Bill Murray sådan for alvor kan komme op at skændtes med nogen. Det var ikke desto mindre tilfældet i forbindelse med optagelserne af Charlie’s Angels, hvor han spiller overfor bl.a. Lucy Liu.

De to kom efter sigende ikke godt ud af det med hinanden allerede fra første dag på optagelserne. Bl.a. skulle Murray således have kritiseret Lius skuespillerevner, hvilket blev responderet med fysiske slag.Tom Hardy og Charlize Theron i klammeri
Det kom til fysiske gnidninger mellem Tom Hardy og Charlize Theron under optagelserne til George Millers højoktane Mad Max: Fury Road fra 2015. Deres kontroverser blev, som skrevet flere steder, affødt bl.a. af de svære og krævende omstændigheder, hvormed filmen blev til i.

Endvidere følte de begge et enormt pres under produktionen, mens de havde svært ved helt at forstå Millers vision med filmen. Begge dele var med til at få bølgerne til at gå højt.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

9 timer siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

1 dag siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

1 dag siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

1 dag siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

1 dag siden