/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Den nye 'The Suicide Squad' er "fuldstændig sindssyg, vildt voldelig, vulgær og utilgivelig"

Den nye 'The Suicide Squad' er "fuldstændig sindssyg, vildt voldelig, vulgær og utilgivelig"

De første reaktioner på DCs superskurke-film

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Superskurkene Harley Quinn, Bloodsport, Peacemaker og mange flere må slå sig sammen i The Suicide Squad, der får dansk biografpremiere om kun 2 uger, men som allerede har høstet flere positive kommentarer fra de amerikanske anmeldere.

Filmen er en selvstændig opfølger til Suicide Squad fra 2016, og det umage hold af DC Comics' skurke må denne gang på en mission til en sydamerikansk ø, hvor de står overfor en en telepatisk alien-søstjerne.

LÆS OGSÅ: Så er den sikker: 2 af årets storfilm kommer i de danske biografer

Guardians of the Galaxy-instruktøren James Gunn står bag genfortællingen om selvmordsholdet, og ifølge de første reaktioner på 'The Suicide Squad', kan vi se frem til en vild, voldsom og utilgivelig rutsjebanetur.

- 'The Suicide Squad' er fuldstændig sindssyg. Vildt voldelig, vulgær, utilgivelig. James Gunn har slået sig løs. Den er nogle gange overvældende. Den har momenter af hjerte, humor, action, følelser... det hele. Der findes ikke noget lignende. Damn! (comicbook.com)

- Jeg elskede 'The Suicide Squad'. Filmen er super voldelig, extremt sjov og en kæmpe sejr for James Gunn og DC. Fyldt med overraskelser. Bare en alle tiders film. (Collider)

- 'The Suicide Squad' eksploderer på lærredet. Du vil elske karaktererne. Episk skala. Fantastisk action. Den fortjener virkelig sin R-rating. Vilde ting. Folk kommer til at elske den. SE DEN I IMAX! (movierankings.net)

- James Gunns 'The Suicide Squad' er prægtigt sindssyg og så, så sjov. Alle er fantastiske og dybt engagerede i materialet og den vilde æstetik. Jeg kan ikke vente med at ride denne rutsjebane igen. (Vanity Fair)

Margot Robbie, Viola Davis og Joel Kinnaman vender tilbage i deres roller som hhv. Harley Quinn, Amanda Walker og Rick Flag, mens rollelisten denne gang også byder på bl.a. Idris Elba, John Cena og Sylvester Stallone.

'The Suicide Squad' får biografpremiere den 5. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

det er hans double

2 dage siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

4 dage siden
TheDayDreamer

Det her er uden sammenligning min allermest ventede film NOGENSINDE!

5 dage siden
John

Denne Marvel film distribueres af Sony, så den skulle gerne komme i de sædvanlige biografer :)

1 uge siden
bambiexplorer

... kun gå galt!

1 uge siden

Aktive debatter