Undtagelsen er aktuel i biografen: Få rabat på bogen

Se filmen og læs Christian Jungersens bestseller
Billede
(© SF STUDIOS/Saxo)

Filmatiseringen af Christian Jungersens prisvindende psykologiske bestseller Undtagelsen er aktuel i de danske biografer.

Er du typen, der gerne vil læse bogen først - eller måske bagefter for at dykke endnu længere ned i det nervepirrende univers - så har vi et tilbud til dig.

Besøg filmens profil her på kino.dk og find banneret for at få 15 % rabat på bogen, hvis du køber hos Saxo.com.*

Den danske thriller følger fire kvinder, der arbejder på Dansk Center for Information om Folkedrab. Da to af dem begynder at modtage yderst ubehagelige dødstrusler, må de se i øjnene, at truslerne kan komme inde fra kontoret.

Snart minder arbejdspladsen mest af alt om de krigszoner, kvinderne har dedikeret deres liv til at skrive om. For er der én ting, deres arbejde har lært dem, så er det, at vi ALLE er i stand til at slå ihjel!

Jungersens roman og filmen herover handler i den grad om raffineret voksenmobning, som er et sjældent omdiskuteret, men ydrest relevant emne. 

Instruktøren Jesper W. Nielsen stod sidst bag Der kommer en dag. På rollelisten ses et firkløver af dansk films førende skuespillerinder i form af Danica Curcic, Amanda Collin, Lene Maria Christensen og Sidse Babett Knudsen.

Find billetter til UNDTAGELSEN her

*Koden kan anvendes t.o.m. den 31. juli 2020 og gælder ikke for Saxo Premium-medlemmer.