Undtagelsen

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en truende og dramatisk stemning. Der er en række scener, hvor hovedkaraktererne kommer i stærk følelsesmæssig affekt, bliver mobbet, truet, udsat for vold og kommer i livsfarlige situationer. I flere scener har personer voldsomme hallucinationer og traumatiske erindringer med voldeligt og blodigt indhold. Man ser personer blive overfaldet med en hård genstand, stukket med kniv i halsen, holdt nede under vand og en person, der ligger livløs med blod flydende fra hovedet. Der optræder endvidere mange voldsomme arkivfotos af henrettelser, lemlæstelser og massegrave. Det dramatiske og truende indhold forstærkes af en dyster lydside og chokeffekter. Det vurderes på den baggrund, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
02.07.2020
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Undtagelsen
|

Filmen 'Undtagelsen' er en dansk film baseret på Christian Jungersens bestseller.

Da Iben og Malene begge modtager dødstrusler, går det op for dem, at deres arbejde på Dansk Center for Information om Folkedrab har bragt dem i livsfare. 

Mistanken lander på en serbisk krigsforbryder, som de skriver artikler om, men da en sag om mobning på kontoret eskalerer, begynder de langsomt at overveje om ondskaben kunne komme fra dem selv.

Filmen er en nervepirrende thriller, der skildrer, hvordan raffineret voksenmobning kan udvikle sig til et uhyggeligt spil om liv og død. Det er en fortælling om manipulation som våben, om vildtvoksende paranoia og ondskabens mange ansigter.

Instruktøren Jesper W. Nielsen er aktuel med tv-serien med 'Greyzone' og står tidligere bag flere spillefilm, som Der kommer en dag.

Mere omtale af 'Undtagelsen' følger...

Skal du se Undtagelsen?
(164 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
sosolotok

Regarder Film Complet gratuit

»» http://ver-descarga-gratuita.blogspot.com/

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.