Kit Harington slutter sig til de udødelige Eternals

Fra Game of Thrones til Marvels superhelteunivers
Billede
(© HBO)

Kit Harington, der er bedst kendt for sin rolle som Jon Snow i HBO’s storserie 'Game of Thrones', tilslutter sig Marvels Cinematiske Univers i den kommende film Eternals, hvor han indtager rollen som Dane Whitman aka. Black Knight.

Eternals er baseret på tegneserien om en fiktiv, udødelig alienrace, der både har været med til at forme og beskytte livet på Jorden.

Black Knight er dog både meget menneskelig og meget dødelig, og Dane Whitman er kun én i en lang række af sorte riddere, der har taget form som både helte og skurke gennem tiden. Whitman er heldigvis på de godes side og har faktisk tidligere været medlem af The Avengers.

Kit Harington får desuden selskab af sin seriebroder Richard Madden, der spillede Robb Stark i 'Game of Thrones', Gemma Chan som Dane Whitmans store kærlighed og ikke mindst superstjernen Angelina Jolie.

Nyheden kom i forbindelse med weekendens Disneys D23 Expo 2019, hvor sløret også blev løftet for bl.a. den første plakat til Black Widow og den kommende Black Panther-films premieredato.  

Eternals får premiere den 4. september 2020.