Cookie- og Privatlivspolitik
Marvel afslører første plakat til Black Widow

Marvel afslører første plakat til Black Widow

Scarlett Johansson har fået en make-over

Stem op!
35
Stem ned!
0
(reset)

Så skete det endelig! Den officielle plakat til den længe ventede solofilm om Black Widow er landet og giver fans første glimt af, hvad man kan forvente.

Plakaten blev afsløret i forbindelse med Disney D23 Expo 2019, der blev afholdt denne weekend, og udover at vise en aldeles bad-ass Black Widow med nyt kostume og ny frisure, får vi også omsider et indblik i, hvilke andre karakterer filmen bringer til Marvels cinematiske univers.

Scarlett Johansson får bl.a. selskab af karaktererne Yelena Belova (Florence Pugh), Red Guardian (David Harbour) og Melina Vostokoff (Rachel Weisz) – vi får altså glæden af en hel stribe af toptrænede lejemordere, der har været igennem det samme program som Black Widow selv.

Red Guardian, der kan siges at være Captain Americas russiske modstykke, har for øvrigt fået sig noget af et fuldskæg.

Plakaten afslører desuden, at skurken nok kommer til at være Taskmaster, der lurer truende over Natasha Romanoffs hoved.  

Black Widow får premiere den 29. april 2020.

Disney

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Stig

Taskmaster!!! :-D

Jacob

Det fede er der jo er flere Black Widows, og omsider kommer historien om hvad der egentlig skete i Budapest, men det har i hvert fald noget med søsteren at gøre. Og når de kan slippe af sted med Captain America, så kan de sikkert også lykkes med Red Guardian. Den her film giver også noget tid til at tænke over fremtiden efter Spider-Man nu på mystisk vis forsvinder ud af MCU.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

21 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter