Lad os diskutere Fantastiske skabninger 2… med spoilers

Ja, denne artikel indeholder spoilers
Billede
(© Warner Bros.)

Den eventyrlige Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser har nu rullet over landets biograflærreder i en håndfuld dage, så det er vel på tide, at vi diskuterer filmen med spoilers.

Du finder dine billetter til Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser her.


Filmen er baseret på J.K. Rowlings bog ’Fantastiske skabninger... og hvor de findes’ og er efterfølgeren til filmen af samme navn.

I denne to’er undslipper den onde troldmand Grindelwald sit fangenskab og sætter straks sin dystre plan i værk om at skabe en race af fuldblodstroldmænd, der skal herske over både magiske og ikke-magiske væsner.

Det er nu op til Newt Scamander og Albus Dumbledore at stoppe de onde kræfter. Fortsættelsen er anden del af en serie på i alt fem planlagte film, der foregår flere årtier år før fortællingen om Harry Potter.
 
Herunder er nogle af de ting, vi diskuterer på kino.dk. Der er selv sagt flere aspekter ved filmen, man kan stille spørgsmålstegn ved. Så hold jer ikke tilbage, men deltag i diskussionen i kommentarsporet.

Husk, at følgende indeholder spoilers for ’Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser’:

1) Hvordan gør Johnny Depp det som den mægtige troldmand Gellert Grindelwald?

2) Hvordan fungerer Jude Law i rollen som en ung Albus Dumbledore?

3) Hvad synes I om måden forholdet mellem Dumbledore og Grindelwald er beskrevet?

4) Hvordan vil forholdet mellem Dumbledore og Grindelwald mon udfolde sig yderligere i de kommende film?

5) Kan det virkelig passe, at Albus Dumblefore og Gellert Grindelwald ikke ender i en endelig duel – og i så fald, hvem vil ellers besejre den onde troldmand?

6) Hvordan relaterer Leta Lestrange sig mon til Bellatrix Lestrange? Den onde og tro følger af Voldemort i Harry Potter-fortællingen.

7) Karakteren Nagini slutter sig øjensynligt til den gode side i filmen, men er som bekendt Lord Voldemorts tro tjener i skikkelse af en slange i fortællingen om Harry Potter. Hvordan vil Naginis fortælling mon folde sig ud i de kommende film?

8) Hvad savnede I at se mere til eller at være bedre beskrevet?

9) I filmens finale slutter den ellers gode Queenie sig til Grindelwald – vil hun mon forblive på den mørke side?

10) Grindelwald fortæller, at Credence Barebone er Albus Dumbledores bror ved navn Aurelius Dumbledore. Det stemmer dog ikke overens med Harry Potter-bøgerne, hvor Albus kun har en bror samt en søster – Aberforth og Ariana. Så måske han er et andet Dumbledore-familiemedlem? Ja, eller en helt anden? Så hvem er Credence mon i virkeligheden?

Spring ind i diskussionen herunder – og ja, spoilers er tilladt.

Lyt også til vores to podcasts om Harry Potter ved at klikke på billederne herunder: