Cookie- og Privatlivspolitik
Peter Jackson rygtes til ny Ringenes Herre eller en DC-superheltefilm

Peter Jackson rygtes til ny Ringenes Herre eller en DC-superheltefilm

Midgård eller spandex?

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Det er noget tid siden, at Peter Jackson sidst sad i instruktørstolen. Vi skal faktisk helt tilbage til 2014 og Hobbitten: Femhæreslaget.

Han har dog en 2. Verdenskrigs-dokumentar i støbeskeen, mens han også er tilknyttet den annoncerede 'The Adventures of Tintin: Prisoners of the Sun', og så er han manuskriptforfatter og producer på den kommende science fiction-film Mortal Engines.

Men nu rygtes det altså, at han står overfor at vælge mellem at instruere Amazons kommende 'Ringenes Herre'-serie eller en superheltefilm for DC, der senest gav os Justice League, mens der forude venter en Aquaman-film.

Hvis Peter Jackson skulle vælge at kaste sin instruktør-kærlighed på superhelte-genren, går han altså samme vej som sin kollega Steven Spielberg, der muligvis også kaster sig ud i at instruere sin første superheltefilm med 'Blackhawk'.

Hvad tænker du, skal Peter Jackson kaste sig over endnu mere 'Ringenes Herre', en superhelt fra DC eller måske noget helt tredje? Kom med dit bud i kommentarfeltet herunder.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

Håber han ikke har glemt Tintin og at der snart sker noget. Ellers må en anden tage over. Har min tvivl om Speilbergs seneste udtalelse om at den tidligst kommer i 2021.

En superhelte film, det kommer virkelig an på hvilken superhelt og hvem der laver manuskript, for selvom han har sin egen stil skal det virkelig være en anderledes historie end de sædvanlige superhelte film.

Ringene herre igen? Tjoo det ville helt sikkert være fedt med at bevare samme stil og erfaring i projektet, men jeg vil også gerne se Peter lave andet, selvom jeg er fan af Ringene herre.

Peter

Håber meget han vælger Ringenes Herre serien. Han har skabt en af de absolut bedste trilogier nogensinde og kan han genskabe samme magi, vil den blive fantastisk.

Jacob

Begejstring blev afløst af ærgelse over Hobbitten trilogien, men den var også en skoleeksempel på, hvor galt det kan gå på sådan en produktion. Har han den nødvendige gejst, og det rette team omkring sig, så er han meget velkommen igen i Midgård. Derimod vil jeg blive meget overrasket over at se ham lave en film for DC, men jeg har ikke lige noget argument imod det.

Rasmus/Musen

Jeg tror da helt sikkert, at Peter Jackson ville blive en god superheltefilms-instruktør. Han har da haft meget fantasi bag Ringenes Herre-filmene bl.a. Det er selvfølgelig også vigtigst at han gør det, som han selv bedst føler for.

Men interessant nyhed, det er det i hvert fald. Jeg tror på Hr. Jackson og en fortsat god fremtid for hans filmglæde.
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Michael

MAXIMUS! MAXIMUS! MAXIMUS!

11 minutter siden
Jonas

Selvfølgelig bliver det svært at skulle sige farvel til Kaas og Fares, men Thomsen virker som et rigtig godt valg til rollen, og Youssef var for vi

12 minutter siden
Bukselak

Jeg har stemt på Gladiator, da den stadig står stærkt i min hukommelse, jeg elsker kampene.

18 minutter siden
Conniuser/122960
Conniuser/122960

Fordi jeg synes den er bedst blandt de nominerede

25 minutter siden
Jeanette B.user/1496239
Jeanette B.user/1496239

Jeg stemte på "X-men", fordi det er en fed og sej film med mange forskellige effekter.

1 time siden

Aktive debatter