Cookie- og Privatlivspolitik
Spielberg vælger DC til sin første superheltefilm

Spielberg vælger DC til sin første superheltefilm

Instruktøren slår vanvittig box office rekord

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Steven Spielberg er den første instruktør til nogensinde at runde 10 millarder dollars på verdensplan i box office indtjening med sine film, der jo tæller alt fra E.T. over Jurassic Park til Schindler's List

Den nye rekord er begået med den biografaktuelle sci-fi-basker Ready Player One, som instruktøren har lavet i samarbejde med Warner Bros. - og netop dette makkerskab ser ud til at fortsætte.

Det sker, når den 71-årige instruktør kaster sig ud i sin første superheltefilm, hvilket instruktøren selv meddelte i en pressemeddelelse:

- Det var fantastisk at samarbejde med holdet på Warner Bros. om at bringe 'Ready Player One' til det store lærred. De tilfører en blanding af lidenskab og professionalisme til alt, de laver, og har en enorm historik med denne genre. Jeg er spændt på at blive genforenet med dem på 'Blackhawk'.

'Blackhawk' er baseret på de populære DC Comics fra 40'erne, der følger en lille gruppe af piloter af forskellige nationalitet under 2. verdenskrig, der både kæmper mod nazister og superskurke. Dermed er det en historisk periode, som Spielberg har skildret flere gange før.

Det bliver filmskaberens makker fra bl.a. 'Jurassic Park' og War of the Worlds, David Koepp, der skriver manuskriptet, mens Spielberg kommer til at fungere som producer - og måske instruktør.

Spielbergs næste film bliver dog Indiana Jones 5, som starter optagelser til næste år.

Instruktøren er lige nu aktuel med to film i de danske biografer, The Post og Ready Player One.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Og så skal vi lige huske at mange af hans ældre film har langt større værdi, hvis man regner dens tids værdi som selvfølgelig er langt mere sigende og interessant end den ret uinteressante box office uden inflation medregnet.

Patricia

Super spændende. Elsker epoke-film og supeheltefilm og hvis den bliver instrueret af Spielberg kan den jo ikke blive andet end god.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gitte

filmen er en mini serie i 2 dele blev vist på DR 1 eller tv2 i slutningen af 90,er

9 timer siden
John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

16 timer siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

1 dag siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

2 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

4 dage siden

Aktive debatter