Cookie- og Privatlivspolitik
Spielberg vælger DC til sin første superheltefilm

Spielberg vælger DC til sin første superheltefilm

Instruktøren slår vanvittig box office rekord

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Steven Spielberg er den første instruktør til nogensinde at runde 10 millarder dollars på verdensplan i box office indtjening med sine film, der jo tæller alt fra E.T. over Jurassic Park til Schindler's List

Den nye rekord er begået med den biografaktuelle sci-fi-basker Ready Player One, som instruktøren har lavet i samarbejde med Warner Bros. - og netop dette makkerskab ser ud til at fortsætte.

Det sker, når den 71-årige instruktør kaster sig ud i sin første superheltefilm, hvilket instruktøren selv meddelte i en pressemeddelelse:

- Det var fantastisk at samarbejde med holdet på Warner Bros. om at bringe 'Ready Player One' til det store lærred. De tilfører en blanding af lidenskab og professionalisme til alt, de laver, og har en enorm historik med denne genre. Jeg er spændt på at blive genforenet med dem på 'Blackhawk'.

'Blackhawk' er baseret på de populære DC Comics fra 40'erne, der følger en lille gruppe af piloter af forskellige nationalitet under 2. verdenskrig, der både kæmper mod nazister og superskurke. Dermed er det en historisk periode, som Spielberg har skildret flere gange før.

Det bliver filmskaberens makker fra bl.a. 'Jurassic Park' og War of the Worlds, David Koepp, der skriver manuskriptet, mens Spielberg kommer til at fungere som producer - og måske instruktør.

Spielbergs næste film bliver dog Indiana Jones 5, som starter optagelser til næste år.

Instruktøren er lige nu aktuel med to film i de danske biografer, The Post og Ready Player One.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Og så skal vi lige huske at mange af hans ældre film har langt større værdi, hvis man regner dens tids værdi som selvfølgelig er langt mere sigende og interessant end den ret uinteressante box office uden inflation medregnet.

Patricia

Super spændende. Elsker epoke-film og supeheltefilm og hvis den bliver instrueret af Spielberg kan den jo ikke blive andet end god.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

1 dag siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

1 dag siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

2 dage siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

2 dage siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

3 dage siden

Aktive debatter