Cookie- og Privatlivspolitik
Ringenes Herre-serien skildrer helt nye begivenheder

Ringenes Herre-serien skildrer helt nye begivenheder

Nye detaljer om Tolkien-projektet

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Amazon står over for en af tv-historiens måske dyreste produktioner nogensinde, da de nu officielt er tilknyttet flere sæsoner over J.R.R. Tolkiens populære univers.

I dag har Amazon bekræftet, at handlingen skal foregå i tiden før Ringenes Herre-trilogien. Tv-serien vil altså ikke bygge direkte på materiale skrevet af Tolkien, men istedet skildre helt nye begivenheder.

Det vil sige, at vi næppe får et gensyn med Frodo og kompagni, men istedet skal forvente en tidslinje, der foregår mellem Hobbitten og Eventyret om ringen eller endnu tidligere. 

Handlingen er defineret af, at Amazon på trods af et tæt samarbejde med New Line og Tolkiens familie, ikke har de samme rettigheder, som Peter Jackson havde til filmene. Begrænsningerne åbner til gengæld op for endnu flere spin-offs efterfølgende.

Læs også: Han skal spille Tolkien.

Tilgangen er den samme, som vi har set i andre tv-serier med begrænsede rettigheder. Fx. handler 'Gotham' om Bruce Wayne og ikke Batman, mens 'Legion' aldrig bruger termen X-Men på trods af sin mutant-oprindelse.

Læs også: 5 potentielle Tolkien-film.

Hvem, der skal stå bag og foran kameraerne, når Ringenes Herre-serien produceres, er ikke på plads, ej heller en premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Jeg tror nemlig, at Amazon kan gøre det samme, som Fox Broadcasting Company fx. har gjort med Gotham og som FX har gjort med Legion. Efter min mening fungerer det helt vildt godt, og det bliver meget mere "spændende" at gå i dybden med disse serier, end hvad selve Hovedfilmene har gjort. Specielt Gotham synes jeg er Helt Vildt spændende at dykke nærmere ned i de forskellige skurkes identiteter, som vi ikke har set nogensinde i filmene før.
Der skal vel også snart ske noget med universet alligevel, så en TV-serie tænker jeg HELT SIKKERT vil komme til at fungere meget fint for publikummet.
YEARH, BABY!
:-D
;-)

Johnnyuser/335920

mener jeg at jeg hørte et rygte om at de ville lave 2 film. Den første skulle være en direkte adaptation af Hobitten og den anden film skulle være en fortælling af hvad der skete i de 60 år der er mellem Hobitten og Ringenes Herre, hvor Viggo Mortensen muligvis kunne gentage sin rolle som Aragorn.

Dette ville have givet mest mening, men i stedet for blev der kogt suppe på en 300 siders godnathistorie for børn over 3 film. Jeg ved ikke hvodan Amazon vil gribe det an, men som minimum skal det være godt, hvis de skal kunne lokke folk til at tilmelde deres streaming.

Jacob

Og tager med ved lære af ‘Game of Thrones’, så har Amazon et kommende guldæg.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johnuser/380510
Johnuser/380510

Nu der ikke blev plads til Coen-brødrene må det blive den sorte humor der vinder.

4 timer siden
Karinuser/411488
Karinuser/411488

Med Blinkende lygter på 2.pladsen

6 timer siden
Michael

Dead Snow 2, den er bedre lavet på så mange måder, især humordelen, den kommer også med noget nyt og virker som et frisk pust til genren.

8 timer siden
Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

1 dag siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

2 dage siden

Aktive debatter