Cookie- og Privatlivspolitik
Superfredag #6

Superfredag #6

Vi samler op på Comic-Con

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Denne fredags superheltenyheder er (naturligvis) hentet fra Comic-Con. Vi skrev allerede lidt om det i mandags, men fokus er denne gang 100 procent på superheltefilm. God fredag!

- Der er blevet vist klip fra Avengers: Age of Ultron! Vil du intet vide om dette, så skal du springe denne nyhed over og gå videre til den næste. Nu er du advaret.

Ganske som Latino Review tidligere har skrevet, vil filmen indeholde en festscene, hvor holdet forsøger at løfte Thors hammer, som tordenguden er den eneste, som kan bære. Kollegaerne kan ikke rokke den ud af flækken, men Captain America formår på overraskende vis at flytte den en smule, selvom fx Iron Man er stærkere. Men ikke nok til at løfte den.

Derudover blev der vist en mere seriøs scene, hvor vore helte forsøger at redde sagesløse mennesker fra død og ødelæggelse. 'Avengers: Age of Ultron' får premiere den 23. april 2015.

Avengers 2

- Robert Rodriguez og Frank Miller nævnte, at de overvejer mulighederne for en tredje Sin City-film. Toeren har ikke engang haft premiere endnu, men det får den 28. august.

- 'Guardians of the Galaxy 2' blev, som vi allerede vidste, bekræftet til at få premiere i 2017.Etteren er biografaktuel netop nu, og har fået forrygende anmeldelser i både udlandet og Danmark.

- Der blev vist et klip fra Batman v Superman: Dawn of Justice, hvor en slidt Batman (Ben Affleck) tænder Bat-signalet, hvorefter en vred Superman (Henry Cavill) dukker op med bogstaveligt talt rødglødende øjne. Filmen er stadig ved at blive indspillet, og får premiere i 2016.

- Og som du måske allerede har set, er det første billede af Gal Gadot som Wonder Woman i 'Batman v Superman' blevet frigivet. Det kan for god ordens skyld ses her:

Wonder Woman

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Selveste Apocalypse fra X-Men-tegneserien
5 år siden
Affleck kan godt vænne sig til at se Batman i spejlet.
5 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
johnny

at løfte Thors hammer har intet med styrke at gøre, hvis hammeren ikke finder dig værdig vejer den det samme som en planet. så måske er steven rogers en lille smule værdig.

Jacob

For mig giver det fin mening at Steve Rogers modsat Tony Stark kan rykke Mjølner en smule, da vi ved det kræver andet end muskler efter den første Thor.

Super glad for at fremtiden omkring Sin City er sikret med endnu en film. Kan det blive endnu mere råt?

Jeg har stadig armene oppe efter oplevelsen med Guardians of the Galaxy, og de fortjener 100 % en fortsættelse inden mødet med The Avengers.

Jeg er bekymret for Dawn of Justice, men trods det kan man hellere ikke lade være med at være nysgerrig, og måske tillade sig at håbe en lille smule. Hvilken trussel får Bruce Wayne til at trække i dragten igen, og tilmed tilkalde hjælp fra hvad der kan betragtes som hans diametrale modsætning?

Jeg kan godt lide Wonder Womens nye og moderne dragt, for præcis som med Scarlett Witch stammer den fra en lidt anden tid. En som Aquaman kræver også en opdatering :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.