Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Superhelten Shazam slås mod drager, guder og Oscar-legende i ny trailer

'Shazam: Fury of the Gods' får biografpremiere til marts

Stem op!
9
Stem ned!
-2
(reset)

Det er et halvt år siden, vi sidst så noget fra superhelte-efterfølgeren Shazam! Fury of the Gods, men nu er der en spritny trailer ude. Se den øverst.

I fortsættelsen til Shazam! er den unge dreng Billy Batson ved at lære sine superkræfter bedre at kende. Men der er stadig udfordringer, for selvom han er stærk som Superman, når han råber "Shazam", er der onde kræfter på spil i form af nogle meget vrede guder - ført an af Oscar-legenden Helen Mirrens Hespera.

 

LÆS OGSÅ: Ny DC-chef med iskoldt svar til møg ubehagelig Henry Cavill-fan

Billy/Shazam får hjælp fra et hold venner, der alle har fået superkræfter, men selvom det bliver en slags Avengers for børn i voksenskikkelser, er modstanderne mindst lige så barske.

I traileren afsløres en voldsom drage, der sammen med Kalypso (Lucy Liu) udgør en frygtindgydende duo. Men selv i yderst presset tilstand formår Shazam at smide en morsom replik af sted, da han kalder dragen for Khaleesi - en henvisning til Daenerys Targaryen (alias "The Mother of Dragons") i tv-serien 'Game of Thrones'. 

Shazam foregår i DC's superhelteunivers og har en tæt tilknytning til anti-helten Black Adam, der blev spillet af Dwayne Johnson i filmen fra sidste år.

'Shazam! Fury of the Gods' får biografpremiere den 16. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.