Cookie- og Privatlivspolitik

Black Adam

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dyster, mørk og spændingspræget grundstemning, og den indeholder mange voldsomme actionscener med slagsmål, eksplosioner og drab. Idet fortællingen udspiller sig i et eventyrligt og urealistisk univers, og da volden er udetaljeret, flere gange nærmest tegneserieagtig, og da hovedfigurerne er stærke og handlekraftige, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
19.10.2022
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Black Adam
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 2D 4DX, Babybio
|

Superheltefilmen 'Black Adam' er baseret på DC-tegneserierne om superskurken af samme navn med Dwayne Johnson i titelrollen.

5000 år efter slaven Black Adam blev beriget med almægtige kræfter fra de gamle guder - for herefter at blive fængslet - bliver han endelig befriet fra sin underjordiske grav.

Nu er Black Adam klar til at udøve sin unikke sans for retfærdighed i den moderne verden. Vil han være verdens skurk og ødelægger eller dens helt og frelser?

Karakteren er kendt som en tilbagevendende fjende hos superhelten Shazam!, der i 2019 fik sig egen film. De to forventes, at skulle møde hinanden i en senere film.

Instruktøren har tidligere arbejdet med The Rock på Jungle Cruise, og derudover instrueret actionfilm som Unknown Identity og Sidste stop samt gyserne Orphan og The Shallows.

Filmen er et drømmeprojekt for Dwayne Johnson, der for mere end 10 år siden startede processen med at få vækket Black Adam til live på det store lærred.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (109 votes)
4.1
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Det er eskapisme i yderste potens, når action-blockbuster om voldelig antisuperhelt underholder, mens budskabet fortaber sig i eksplosioner." (Nicki Bruun)

  • Politiken

    "Mangfoldigheden af figurer besværliggør indlevelse i en enkelt af dem, og deres tvetydige hensigter i kombination med tidsspringene på 5.000 år gør handlingstrådene rodede, og monotonien indhenter snart de eksplosive opgør mellem alle parterne." (Søren Vinterberg)

  • Soundvenue

    "'Black Adam' udmærker sig ved at være markant bedre end (de fleste) forudgående DCEU-film. Men på trods af en dedikeret superstjerne, en interessant antihelt og et spændende nyt superhelteteam tynges filmen af et tamt manuskript, der gør, at den helt store revolution for DCEU udebliver." (Peter Kruse Dam Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ann

Helt klart en god _familiefilm_. Den var ret sjov og havde cool action og special effects, den lille dreng med skateboard var min absolut favorit. Det var cool de talte om occupation / besættelse, man kunne jo drage ligheder med den virkelige verden og få lidt tanker i gang der.

Jørenuser/447494

Hvis man, som undertegnede, er blevet lidt træt af MCUs evige politiske moralisering og bare vil se supervæsner tæske hinanden gennem huse i 2 timer er Black Adam perfekt. Plottet er lidt fjollet og ulogisk, karaktererne får ikke nok tid til at for alvor at blive interessante, men hvis man kan slå hjernen fra og bare nyde showet er man sgu in for at treat.

Robert

filmen er bedre end jeg troede. Super god action! Måske den bedste DC film.

Anja Vestergaard

Fedt med en film pakket godt til med masser af sarkasme og humor og selvfølgelig masser af spænding

Søsuser/807738

Og fede action scener

Morten

Den ringeste film i mange mange år

Mathias

black adam er verdens vildeste action film nogensinde som jeg nogensinde har set i biografen i cinemaxx i imax 2d i bruunsgalleri i hele mit liv den er spækket med action scener fra start til slut i filmen black adam jeg har aldrig i hele mit liv set en film med så mange helt vildt action scener en en film fra start til slut det har jeg bare ikke og helt vilde action billeder fra start til slut i en film i hele mit liv før det har jeg bare ikke i hele mit liv i imax 2d i cinemaxx i aarhus i bruunsgalleri det har jeg bare ikke set før i hele mit liv og med de sygeste superhelte som jeg nogensinde har set i hele mit liv i en action spækket film som denne har film som jeg har set i dag inde i imax 2d i cinemaxx i aarhus i bruunsgalleri det har jeg bare ikkke i hele mit liv som i dag i imax 2d i cinemaxx i aarhus i bruunsgalleri mvh mathias peter slyngborg

Thyra

Filmen er simpelthen FANTASTISK!!!!!!! The Rock ROCKS fuldstændig!!!!! Det var langt bedre end jeg havde forventet med en masse action og en mere seriøs tilgang, uden dumme jokes hele tiden, totalt fokuseret på action!!! Fuldstændig det værd

Fritz

En af de bedste DC-film efter et stykke tid. Dwayne i sin bedste kaliber bar hele filmen på sine skuldre. BGM er fantastisk, og det giver en lille lighed med Moon Knight-temaet. Værd at se i teatret og tro mig, du tjekker ikke dit ur eller din mobil ind imellem.

Sofie quang Paaske user/1544697

Jeg syntes det var en mega god film og der var masser af action næsten fra start til slut, der kommer også lidt humor ind i filmen. Og det er blandt andet en af de ting som jeg elsker ved superhelte film. Dwayne Johnson/ The Rock og alle hans co stars gør et rigtig godt arbejde, desværre efter min mening er der få scener som har nogle dårlige CGI effekter uden at spoile noget.

Ellers er det en fantastisk film med fantastisk CGI.

Kan stærkt anbefales på trods af de få scener efter min mening.

PS. Husk at der er et post credit scene, så bliv endelig siddende!

!Du har ikke lyst til at gå glip af post credit scenen!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.