Cookie- og Privatlivspolitik

Ny stærk Captain Marvel-trailer afslører kriger-heltindens fortid

Før The Avengers

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

En af næste års helt nye superhelte, Captain Marvel, har fået en ny trailer. Og den leverer den perfekte blanding mellem action, humor og mystik.

Marvels første solofilm om en kvindelig superhelt har Brie Larson i titelrollen som Carol Danvers, der som kaptajnen er en af universets mest magtfulde helte. Hendes krafter er så stærke, at DCU har gemt hende som et hemmeligt våben, man først tilkalder, da (SPOILER ALERT) alt går grueligt galt i slutningen af Infinity War.

Filmen følger dog Carols oprindelsehistorie tilbage i 90erne - altså før Avengers - hvor hun forvandles til en ædel krigerheltinde af Kree-rumracens elite enhed.

Rollelisten inkluderer en ung Nick Fury (Samuel L. Jackson uden klap for øjet) og Jude Law som en slags mentor, samt Lee Pace og Ben Mendelsohn som skurkagtige karakterer.

LÆS OGSÅ: 7 ting du skal vide om Captain Marvel

Vi får næste gang et kig på Frk. Marvel i den mere og mere mystiske Avengers 4, der eftersigende får sin første trailer i morgen

Captain Marvel får dansk biografpremiere den 7. marts 2019

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Jeg har ikke de store forventninger til den her film.... men dén her trailer sørgede da for jeg ikke engang har tænkt mig at streame filmen når den bliver tilgængelig. Brie Larsson er lige så intetsigende som altid, og udviser skuespil på efterskoleniveau. Samuel Jackson er næsten lige så intetsigende, og effekterne virker malplacerede. Det eneste spændende i den her trailer var de 2 sekunder man så Jude Law som Mar-Vell, og tror ikke ligefrem han kan redde selve filmen på egen hånd...

Wayne

Men synes der er en smule "Green Lantern" vibe over den trailer.

Jacob

Den kosmiske del af universet bare vokser, og vokser og det hele går nu op i en højere enhed med Carol Danvers. Der er efterhånden ingen grænser for hvor det kan føres hen. En af de nye helte i Fase 4 bliver Shang-Chi, der er asiatisk og en mester i kampsport.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.