Cookie- og Privatlivspolitik

Zoolander 2

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har gennemgående en komisk grundtone. Dog indgår scener med udpenslet vold. I en scene skydes en mand ned med en automatpistol. Scenen viser i detaljer, hvordan skuddene gennemhuller hans krop.I andre scener ses en ofring, hvor et hjerte skæres ud og en kastekniv, som sætter sig fast i et ansigt. Da alle scener er indrammet af et tydeligt parodisk udgangspunkt og de i øvrigt alle er kortvarige og forløses med komik, vurderes det, at kun børn under 11 år vil kunne blive skræmt.

Se mere på medierådet.dk
11.02.2016
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Zoolander 2
|

I 'Zoolander 2' vender Derek Zoolander og Hansel tilbage til modelverdenen efter 15 års fravær.

Datidens to store mandlige modeller må nu indse, at modebranchen har ændret sig siden sidst, og at nutidens modeller og designere forholder sig til mode med en kløgtig distance, hvilket aldrig har været Derek og Hansels stærke side.

Til gengæld ved Zoolander alt om sit eget signatur look - det ikoniske Blue Steel, der er blevet koblet sammen med en række kendis-mord. Nu må de to modeller rejse til Rom sammen med en lækker agent fra Interpols Global Fashion Division og opklare mysteriet samt gøre comeback på catwalken.

Komedien 'Zoolander 2' er opfølgeren til Zoolander fra 2001, der også havde Ben Stiller og Owen Wilson i rollerne som de really, really, ridiculously good looking modeller, Derek Zoolander og Hansel. Stiller har endnu engang instrueret, mens flere af de oprindelige birolle-skuespillere vender tilbage i selskab med et hav af prominente gæsteroller. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (59 votes)
3.6
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... både originalen [...] og toeren er altså herlige hjemmestrikkede komedier, der skyder på modebranchen og på alt muligt andet." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "'Zoolander 2' er i sagens natur ikke halvt så original som etteren. Men med forrygende gæster som Benedict Cumberbatch [og] Justin Bieber [...] er filmen heller ikke så pinlig som man kunne frygte." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... et ujævnt mismask af fladpandede jokes og ganske vittige indslag samt selvoptagethed forklædt som selvironi. Ujævnt for nu at sige det pænt." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "'Zoolander 2' er nøjagtig lige så idiotisk en Ben Stiller-film, som man kunne have drømt om, så jeg og min rådne sans for humor kluklo os vej igennem løjerne ..." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Men der var vel heller ikke nogen, som havde forventet en historie med mening?

Den første Zoolander var en herlig og hjernedød historie om modeller i modeverdenen - som holder fordi Stiller ikke blinker et øjeblik i rollen som tåbelig og selvhøjtidelig top-model. Owen Wilson er perfekt som partner og rival - og Will Ferrell er glasur på kagen.

Det var bestemt ikke noget komisk mesterværk - så derfor ville en hvilken som helst efterfølger ikke skulle anstrenge sig for at følge op på den. Netop derfor bør man ikke blive skuffet over resultatet af Zoolander 2. Den er præcis så åndsvag, som man kunne forestille sig.

Man skal kun se filmen for at gense de åndsvage figurer - og for at se alle de mange gæsteoptrædender, især Benedict Cumberbatch er en overraskelse.

Historien er uvæsentlig, men der er mange grunde til at smile undervejs.

petergabriel.dkuser/544015

Jeg var vild med Zoolander (2001), der med sin spydige og intelligente kritik af overflodssamfundet, modeindustrien og kendisser var særdeles underholdende. Det var en smart komedie om dumme mennesker med fantastiske popkulturreferencer og gæsteoptrædener af kendte mennesker.

Jeg så frem til denne 2’er, der har været 15 år undervejs. Mine forventninger var høje.

Og de blev ikke indfriet. Langt fra. Tværtimod, desværre!

Læs evt flere anmeldelser på filmkorn.dk

Jeppe

Hvornår bliver billetter sat til salg?

Wayne

Kunne ligne et af de bedste grin i biffen i 2016.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.