Cookie- og Privatlivspolitik

Zodiac

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
18.05.2007
| |
2 timer 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Zodiac
|

David Fincher er tilbage med 'Zodiac'. En thriller baseret på Robert Graysmits bøger om den notoriske seriemorder Zodiac, der terroriserede San Francisco i 60'erne og 70'erne.

Zodiac var USA's egen Jack The Ripper. Han tog offentlig ære for 13 mord, og så lige to dusin mere. Jagten på Zodiac-morderen fik efterforskere i fire retskredse til at forsøge at finde ham.

Sagen blev en besættelse for fire mænd hvis liv og karriere kørte op og ned, efterhånden som de undersøgte de uendeligt mange spor.

OBS: Helaftensfilm

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (74 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Jo, den er lang, men man keder sig ikke et sekund. Filmen er ikke, som David Finchers andre krimier som Seven og Gone girl, som er dystre. Nej, der er mere stil over den her. Hvilket absolut er godkendt. En lang film ville være hård at se, hvis den er dyster. Men når en film både er uhyggelig, humoristisk og har nogle af de aller fedeste numre i løbet af filmen. Tænker især på Hurdy Gurdy Man, som bliver spiller under det først mord. Hvilket er et pisse fedt nummer, og et genialt tidspunkt at putte det ind i. Så gør det virkelig en stor forskel. At filmen så også giver os lov til, at følge konflikterne undervejs, gør det hele meget mere interessant. Filmen er en vellykket krimi, som sagtens kan nydes, selvom den er lang. Den fortjener kun ros herfra, og hvis du er til krimier. Se den!

Simon

Jojo, den var god nok. Men også en anelse kedelige nogle gange. Det er virkelig en stormundfuld af en film, hvis du sætter dig til at se den. Tempoet i filmen koger aldrig rigtig over, og filmen er rent faktisk bare en gang politiarbejde over en masse år. Filmen er spændene, men alligevel ikke. Filmens hovedperson prøver at opklare det Zodiac mysterium, men han står aldrig ansigt-ansigt med filmens titelkarakter. Det gør filmen super kedelig. Jake Gyllenhaal er superb som bogormen Robert Graysmith, som prøver at opklare mysteriet. Mark Ruffalo og Robert Downey må heller ikke glemmes. Den er uhyggelig flere gange, f.eks. i kælderen, men det hele ender godt. Og det er sgu hver eneste gange. Den er ikke til mere end 3 stjerner desværre.

Line FS

Uhyggelig historie! Og filmen leverer også en del spænding. Men på nogle punkter var den også sådan, naah, lidt kedelig.

Asylum

Zodiac er godt gammel dags håndværk. Det er også lugevså meget en periode skildring som en krimi eller dom det hedder på moderne dansk thriller. Med udgangspunkt i virkeligheden får vi præsenteret filmens facts, hvilket ikke fører til lette løsninger eller simple forklaringer. Derfor er filmen måske ikke egnet til alle der er vant til CSI modellen e.l. Til gengæld giver Zodiac sig god tid til personskildring og oser af stemning.

Frank

Okay film

Lars Michael

den kan godt minde meget om seven ..men den kommer ikke helt op i det niveau op..men der er spænding hele vejen

S. Rico

Indrømmet, den er ikke specielt underholdende, og den er meget lang. Så hvis man ikke er i humør til at sidde og koncentrere sig om alle de små detaljer, så skal man holde sig langt væk. Jeg foretrækker selv, at der skal være en god portion action og udredning af trådene til sidst. Så en top karakter er den langt fra.

Wayne

og meget overvurderet film om et vigtigt emne. Falske thrills lægges ind, da vores helt aldrig møder skurken.

Muggauser/8186

Jeg synes virkelig, den er uhyggelig. Især dér, da Jack skal ned i kælderen, da man bare tror, at han bliver snittet ihjel på 20 forskellige måder. Fuck, jeg var bange!!
Det er godt nok en syg person, ham Zodiac. Uhyggeligt, at han har levet og fundet sted. Det er skam en mærkværdig verden efterhånden, vi lever i. Never the less, se filmen, den er rigtig god, og har spænding i spandevis!

Amandauser/616959

En af de bedste film jeg har set længe! fabelagtig præstation af Jake!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.