Cookie- og Privatlivspolitik

Zodiac

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
18.05.2007
| |
2 timer 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Zodiac
|

David Fincher er tilbage med 'Zodiac'. En thriller baseret på Robert Graysmits bøger om den notoriske seriemorder Zodiac, der terroriserede San Francisco i 60'erne og 70'erne.

Zodiac var USA's egen Jack The Ripper. Han tog offentlig ære for 13 mord, og så lige to dusin mere. Jagten på Zodiac-morderen fik efterforskere i fire retskredse til at forsøge at finde ham.

Sagen blev en besættelse for fire mænd hvis liv og karriere kørte op og ned, efterhånden som de undersøgte de uendeligt mange spor.

OBS: Helaftensfilm

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (74 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Jo, den er lang, men man keder sig ikke et sekund. Filmen er ikke, som David Finchers andre krimier som Seven og Gone girl, som er dystre. Nej, der er mere stil over den her. Hvilket absolut er godkendt. En lang film ville være hård at se, hvis den er dyster. Men når en film både er uhyggelig, humoristisk og har nogle af de aller fedeste numre i løbet af filmen. Tænker især på Hurdy Gurdy Man, som bliver spiller under det først mord. Hvilket er et pisse fedt nummer, og et genialt tidspunkt at putte det ind i. Så gør det virkelig en stor forskel. At filmen så også giver os lov til, at følge konflikterne undervejs, gør det hele meget mere interessant. Filmen er en vellykket krimi, som sagtens kan nydes, selvom den er lang. Den fortjener kun ros herfra, og hvis du er til krimier. Se den!

Line FS

Uhyggelig historie! Og filmen leverer også en del spænding. Men på nogle punkter var den også sådan, naah, lidt kedelig.

Frank

Okay film

Lars Michael

den kan godt minde meget om seven ..men den kommer ikke helt op i det niveau op..men der er spænding hele vejen

S. Rico

Indrømmet, den er ikke specielt underholdende, og den er meget lang. Så hvis man ikke er i humør til at sidde og koncentrere sig om alle de små detaljer, så skal man holde sig langt væk. Jeg foretrækker selv, at der skal være en god portion action og udredning af trådene til sidst. Så en top karakter er den langt fra.

Wayne

og meget overvurderet film om et vigtigt emne. Falske thrills lægges ind, da vores helt aldrig møder skurken.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.