Cookie- og Privatlivspolitik

Wrong Turn: The Foundation

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
19.08.2021
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wrong Turn
|
Wrong Turn plakat

Filmen 'Wrong Turn: The Foundation' genstarter gyser-franchisen, der startede med Wrong Turn i 2003, med en frisk ny historie om en gruppe nye unge mennesker på afveje i de store amerikansk canadiske Appalacherne.

Det er med denne for genren klassiske præmis, at man følger en flok venner, som gør det, man absolut ikke må, når man er på vandretur langt fra civilisationen, nemlig at bevæge sig væk fra den afmærkede rute.

Det går derfor også snart fra slemt til værre, hvor det viser sig, at det ikke kun er naturens stejle skrænter, farlige dyr og dybe skove, der er den største modstander for vennerne, som nu ender med at måtte kæmpe for livet.

'Wrong Turn: The Foundation' er den syvende film i outback-gyser-serien. En gyser-undergenre, der bl.a. også byder på den ældre klassiker Udflugt med døden fra 1972, mens man også kan sige, at den originale samt dens genindspilning The Hills Have Eyes og den nyere Wolf Creek ligger i samme grumme spor.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
3.5
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Alt for ofte bliver gyserfilm ignoreret af anmelderne, så lad mig straks gøre opmærksom på denne lille perle. Men 'Wrong Turn: The Foundation' er naturligvis kun en perle, hvis man synes det kan være en lyst at se horror-, slasher- og hævnerfilm og helst alle tre ting på en gang." (Jacob Wendt Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.