Cookie- og Privatlivspolitik

World War Z

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
11.07.2013
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
World War Z
|

I 'World War Z' er jorden ikke, hvad den har været. En zombie-pandemi spreder sig langsomt men sikkert over hele verden, og FN-observatøren, Gerry Lane, kastes ind i kampen for at redde menneskeheden fra den totale undergang.

Lane må rejse fra land til land for at finde svaret på zombiernes oprindelse og redde hans egen familie undervejs, alt imens horder af zombier destruerer den ene storby efter den anden, og samtidig nedlægger hele nationers hære på deres altødelæggende vej.

Hovedrollen spilles af ingen ringere end Brad Pitt (Se7en), og filmen er udstyret med et budget på 170 mio. dollars. Marc Forster (Quantum of Solace) har instrueret de frygtlige løjer.

’World War Z’ tager udgangspunkt i en bestseller af samme navn fra 2006 skrevet af Max Brooks - en fortsættelse til forfatterens ’The Zombie Survival Guide’ fra 2003.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (591 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Geeta

Helt klart en af mine ynglingsfilm, selvom jeg normalt ikke er til 'den slags film'. Den kan klart anbefales!

Wayne

Den er svær at placere, da den mere er en katastrofefilm end en zoombie film. Man sidder lidt tilbage og havde forventet lidt mere - men den har mange fine momenter.

Nellie

En - efter min mening - helt fantastisk film! Filmen har det hele; kærlighed, spænding, zombier, guns - og vigtigst af alt; HANDLING!

Jeg følte ikke på noget tidspunkt at filmen var langtrukken! Der skete konstant noget, nogle gange forudsigeligt og andre gange uforudsigeligt.

Det at zombierne ikke er de langsomme, slumrende væsner, som man ofte ser i andre film gjorde at filmen havde en anden form for spænding, og man her kunne ''mærke'' at det galt liv eller død for menneskerne.

En fantastisk film - lige efter mit hoved :-)

Camie

Jeg kan ikke rigtigt bestemme mig for hvordan WWZ skal kategoriseres. Det er en film med masser af action uden at man rigtigt ser noget, og den indeholder tusindvis af zombier uden at man sidder stiv af skræk i sædet.
Det nærmeste jeg kan komme må være en børnevenlig zombie-thriller.

Brad Pitt præsterer det man kan forvente af ham, men nogen Oscar vinder han nok ikke. Daniella Kertesz (første gang jeg ser hende) var et friskt pust, som efter min mening ikke fik nok screen-tid. Jeg gad godt have haft hende med tidligere i filmen og så set hende og Pitt i en hæsblæsende back-to-back sekvens nedkæmpe en hær af zombier i bedste Resident Evil stil.

Plottet, tjaa. Godt forsøgt, men det er ligesom om at der mangler noget. Det står mig feks. lidt uklart hvordan det hele startede.

De store helikopter-views af zombiehæren, der vælter frem som en flodbølge er godt lavet, men når man kommer på tæt hold falder gruen og uhyggen lidt til jorden.

Med det sagt, så må jeg også sige at det som sådan er en ok film man ikke nødvendigvis skal gå udenom. Min søn på 12 er nået dertil at gyserspil/film er sagen. Nok fordi han typiskt får et nej, men jeg valgte alligevel at lade ham se denne. Det var ikke noget dårligt valg. Han fik gys for alle pengene og jeg blev underholdt i 2 timer.

Marlon Campbell

At de har mange skræfter, gør den lidt urealistisk, men måden de er på fx muren i Isreal, som faktisk er en rigtig mur som er der, er genialt sat sammen og måden at de finder svaret (sådan da. historien er skruet godt sammen og syntes, at hvis man skal se en god zombie film, skal man se denne her.

Magnus

[SPOILERS]

Der er virkelig ikke rigtig nogen sammenhæng i filmen. F.eks. får man ingen forklaring på hvad der skete med den familie de søgte ly hos i starten da den fremmede families søn pludselig kommer frem og redder Lane.
Den er også bare virkelig rodet. Man bliver kastet rundt til alle mulige forskellige destinationer uden der umiddelbart er en sammenhæng, mens der følger de mest usandsynlige og urealistiske scenarier som da der kom en zombie ud fra toilettet i flyet. Flyet var lige landet og havde ikke haft en eneste chance for at en zombie ville kunne komme derind.

Det eneste positive ved filmen, er at den visuelle fremstilling er meget flot, og man får nogle fantastiske synsindtryk. Udover det, var filmen en skuffelse og jeg vil ikke råde andre at se den.

Christian

En virkelig fed film, der hele tiden, holder dig siddende på kanten af sæddet. Man skal selv regne nogle af tingene i filmen ud, og det er bare et ekstra +

Søgaarden

Kort sagt, så er den fed! Se den!

Rasmus

Selv om man ikke er til zombi film normalt, er denne film alligevel et kig værd.. Helt igennem, en fed film. Brad Pitt i en zombi film fungere faktisk virkelig godt :-)

Nanse

De zombier er super Scary! Det er så meget mere skræmmende når de er hurtige, men meget mere spændende samtidig. World War Z er en super god film, som jeg rigtig gerne vil se igen og jeg vil bestemt anbefale den til andre, det var en anderledens rolle at se Brad Pitt i men han var som altid fantastisk! Virkelig god film!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.