Wonder Woman 1984

Tilladt for børn over 11 år
Filmen indeholder mange scener med actionkampe, skyderier, eksplosioner og voldsomme ødelæggelser. Mange af scenerne er af længere varighed og benytter kraftfulde actioneffekter. I flere af scenerne kommer mennesker til skade uden at skaderne er skildret udpenslet. Da filmen desuden foregår i et urealistisk superhelteunivers, hvor der benyttes magi og tryllerier, og da hovedpersonen er stærk og handlekraftig, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
11.02.2021
| |
2 timer 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wonder Woman 1984
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX
|
Billetter

Filmen 'Wonder Woman 2' (Wonder Woman 1984) er krigerprinsessen Dianas anden solofilm.

Diana optrådte først i DC Comics' Batman v Superman: Dawn of Justice, efterfulgt af superheltefilmen Wonder Woman, som viste hendes opvækst på amazone-krigernes ø Themyscira.

Den kvindelige superhelt er også en del af gruppen Justice League.

Gal Gadot vender tilbage i hovedrollen med Patty Jenkins igen i instruktørstolen.

Mere omtale af 'Wonder Woman 2' følger...

Skal du se Wonder Woman 1984?
(584 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus user/12167

Kæft en ommer fra både Patty Jenkins, Warner Bros. og Wonder Womans side. Havde glædet mig som et barn på denne film, og de mange udskyldelser af premieren gjorde mig desperat efter at se den, og hvad var resultatet? 2 timer og 30 minutters unødvendig tidsfordriv. Definitionen på stil over substans. En handling der er så tynd, at man har proppet den løs med den ene kedelige sekvens efter den anden. Man har tæmmet actionsekvenserne så drastisk med klichéer og andre forglemmelige ting, at det knapnok er en actionfilm. Og hvis du ser frem til Cheetah’s store filmdebut, så gør dig selv en tjeneste og få nogle lave forventninger omkring det..
Hvis du vil se en god Wonder Woman film, så gense den første

IM STEPH

En vellykket men anderledes W.W film. Filmen er velproduceret med et smukt budskab. Episk score.
Der er ikke så mange actionscener med men dem vi fik fungeret.

Den er meget anderledes i forhold til den første hvilket er både godt og skidt.
Jeg håber det bliver muligt at opleve den i biografen.

Patrick Suser/689051

Det må simpelthen være en spøg hvis det her er hvad du betragter som en vellykket film...den blev slagtet af samtlige medier quotes såsom: "Lackluster" "A Super Disappointment" "DC Sequel A Major Stepdown" og den lange liste over hvor meget af en fuck up den er forsætter...jeg var vild med den første netop fordi den action der var i filmen var fed og Gal Gadot spillede fremragende some WW i en action packed DC film som det burde være, hvori 2erne indså jeg at jeg at det var en fucking family disney film med spredte metoo signaler under det meste af filmen og derved tager prisen som den værste DC film til dato! A Woke Dogshit of a movie PERIOD!

https://www.youtube.com/watch?v=tsXDp3uhwio&ab_channel=TheQuartering

https://www.youtube.com/watch?v=RIECevEitlU&ab_channel=TheQuartering

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.