Cookie- og Privatlivspolitik

Wonder Wheel

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har gennemgående en lettere dramatisk stemning. Den er helt overvejende præget af dialog, men der er også en del scener med voldsomme konflikter: Voksne mennesker er vrede og skælder ud på hinanden og på børn. Et barn tænder ild forskellige steder. En kvinde og en mand kommer i lettere håndgemæng. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, og da der ikke ses personer komme til skade vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
25.12.2017
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wonder Wheel
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Det romantiske drama 'Wonder Wheel' foregår i New York på Coney Island i 1950'erne.

Her bliver den idylliske stemning med strand og tivoli afbrudt, da karrusel-operatørens fortabte datter vender hjem - med mafiaen lige i hælene.

I centrum står operatørens kone Ginny, der prøver at få tingene til at hænge sammen, samtidig med at hun forsøder tilværelsen med en affære med den yngre livredder Mickey. 

I hovedrollen ses Kate Winslet i en af karrierens mest melodramatiske roller som den iltre eks-skuespillerinde, og i rollen som hendes unge elsker ses Justin Timberlake

'Wonder Wheel' er Woody Allens 48. spillefilm, men langt fra instruktørens første periodedrama. Det er dog første gang, vi ser Allen og Winslet samarbejde, hvilket minder om dengang, den erfarne filmskaber gav Cate Blanchett karrierens anden Oscar for Blue Jasmine. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (52 votes)
4
3.4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det meste af filmen insisterer den på pastelfarver og en humoristisk fernis, der gør det umuligt at trænge ret langt ned under overfladen. [som] ellers udvikler sig ganske dramatisk ..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "En lidt slidt historie, ofte fortalt bedre. Flot filmet i farverig og surrealistisk lys ..." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "... Winslet gør indtryk som den virkelighedsfjerne Ginny. Men Allens manuskript er simpelthen for tyndt, forudsigeligt og konstrueret denne gang." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Winslet [når] i mål med det, 'Wonder Wheel', lægger op til: at tegne et gribende billede af en af mange fortabte amerikanske drømmere." (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  "... 'Wonder Wheel' [ender] som et overraskende markant livstegn fra den 82-årige auteur." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Allens film bliver til i et flow, og fordi der er så mange, bliver de taget for givet. [...] Der er fede år og magre år. Lige nu er kvaliteten stabil." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jeanette

Om kærlighed til sin kone og sin datter...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.