Cookie- og Privatlivspolitik

Wonder

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående hjertevarm stemning. Der er imidlertid en række scener med mere ubehageligt indhold, som beskriver hovedpersonens konflikter i skole: En gruppe drenge mobber ad flere omgange en dreng. To drenge og senere en større gruppe drenge ses slås. I forbindelse med disse konflikter ses både børn og voksne græde. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, og da der ikke ses personer komme til skade vurderes det, at traileren kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
04.01.2018
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wonder
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio, Strikkebio
|

Filmen 'Wonder' følger den 10-årige Auggie Pullman, som er født med et deformt ansigt. 

Drengen er blevet hjemmeundervist, men skal nu begynde på den lokale privatskole i 5. klasse. Et skridt der hverken er nemt for Auggie eller hans forældre.

Når man ser så anderledes ud, er det nemlig svært at passe ind, og for Auggie bliver det en udfordring at vise den indre skønhed, der i virkeligheden tæller. Samtidig må hans mor, far og søster hver især lære at give slip på deres lille vidunder.

Det rørende drama 'Wonder' er instrueret af manden bag The Perks of Being a Wallflower og er baseret på R.J. Palacios roman af samme navn. På rollelisten ses Jacob Tremblay, der fik sit store gennembrud i Room, mens Julia Roberts og Owen Wilson spiller forældreparret. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (612 votes)
5
3.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... imponerende godt spillet af Jacob Tremblay fra 'Room' ..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Instruktør Stephen Chbosky har lavet en sød, rørende og godt spillet feelgood-movie om venskab, vedholdenhed og venlighed. Der indimellem bliver meget amerikansk og en kende opkørt, men alligevel vinder." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "... mangefacetteret og gribende beskrivelse af en dreng, der skiller sig ud på godt og ondt." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Jacob Tremblay gør det godt som Auggie Pullman med astronautdrømmen, men udfordringen er og bliver den søde tand, som skal få den opbyggelige historie til at glide ned, men i stedet gør, at man er lige ved at kløjes i den." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Det er en søndagsfilm med et kæmpestort hjerte, som virkelig kun vil det gode." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Rørende film, som opnår lige præcist det den søger - nemlig at ramme os på følelserne.

Men den gør det på en så charmerende måde, at man bliver nødt til at tilgive og overgive sig.

Forhåbentlig ender Jacob Tremblay ikke som en af de mange barneskuespillere som ikke får en voksen karriere - jeg tror det ikke, for talentet er tårnhøjt.

Philip

Wow jeg blev virkelig rørt af denne film!
At se Auggie i skolen, at følge den udvikling han får igennem er virkelig godt fremstillet.
Jeg er ikke typen, som er let til tåre, meeen jeg måtte nu alligevel knibe en tåre flere gange.

Btw. at høre Julia Robert grin igen, førte mig tilbage til Pretty Woman, så skønt.

5 stjerner!

Jette

Skøn film og alle pengene værd!

Clara

Mig og min klasse var der inde og så den:)

Michael

Så denne film med min gravide kæreste.. Denne her film rammer noget i mig. Synes den er god på så mange måder og den får mig til at tænke. Bare hvis man er lidt anderledes bliver man mobbet. Barn som voksen. Den her film giver et rigtig godt indblik i hvordan den anden side er. Samt hvordan vi alle sammen er mennesker, tyk, tynd, høj, lav!! Vi er alle sammen ens når det kommer til stykket! Så behandle hinanden ordenligt. Bare fordi man er lidt anderledes, er det ikke ensbetydende med at man ikke er et almindeligt menneske. Bedste film jeg har set i lang tid.

Thomasuser/855228

Skøn og hjertevarm & rørende film, som fortæller historier fra flere vinkler.

Med en masse inspirerende citater eller "preps".

Med godt spil, god historie, som aldrig blev kedelig, sad og holdt mig fordi jeg vil havde det hele med.

En helt fantastisk vidunderlig film, som jeg vil anbefale at se.

Sebastian K.

“Wonder” er endnu en hjertevarmende familiefilm til vinterferien. Den handler om drengen Auggie der ikke er helt som alle andre børn på 10 år. Han havde nogle vanskeligheder ved fødslen. Det medførte at han skulle igennem 27 plastic surgery behandlinger. Men han finder ud af at alle mennesker er specielle på hver deres måde og alle er unikke på hver deres måde. Filmen bruger en ny teknik med at karaktererne selv fortæller hvordan de oplever situationerne. Den er enormt rørende og har mange gode øjeblikke. En rigtig god feel good film!

S. Rico

Historien om den lille dreng med det underlige ansigt er en film der i høj grad spiller på alle tangenter og manipulerer med seerens følelser for fuld udblæsning. Jeg plejer ikke at gide film med små drenge i hovedrollen, men uanset hvor meget jeg sad med armene over kors i starten, så blev jeg nød til at overgive mig ret hurtigt.

Grunden til at filmen fungerer så godt, er selvfølgelig, at den tager alle Hollywood grebene i brug og viser os rørende og gendkendelige familie udfordringer, som først er triste og senere bliver løst til UG og våde lommetørklæder. Men nok endnu vigtigere: alle skuespillerne - og jeg mener alle - spiller helt fantastisk godt. Sjældent har jeg set så mange børneskuespillere være 100% troværdige. Det er meget imponerende. Og det gør bestemt heller ikke filmen dårligere, at forældrene spilles af altid charmerende Owen Wilson og Julia Roberts i topform.

Eneste lille minus er, at det hele ender urealistisk godt. Alle konflikter løses, og alle er glade og gode venner til sidst. Sådan er det jo ofte i amerikanske familiefilm, men det er objektivt set noget klæbrigt. Smid dog blot al objektivitet bort og se filmen med din familie. Der er garanti for, at I bagefter sidder med hinanden i hænderne og tuder af glæde alle sammen.

Catharina

En virkelig god og livsbekræftende film. Kan varmt anbefales til alle!

Ann

Virkelig god film. Ramte mig lige ind til hjertet. Helt klart en film jeg vil Anbefale.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.