Cookie- og Privatlivspolitik

Welcome to the Jungle

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
30.01.2004
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Rundown
|

Filmen 'Welcome to the Jungle' er en actionfilm med Dwayne Johnson og Seann William Scott.

Beck er dusørjæger i Los Angeles´ storbyjungle. En mand der får betaling for at hente hvad som helst, om nødvendigt med magt. En mand der stoler på sit instinkt og sin overvældende fysik. En mand der ikke gør forskel.

Beck er ikke ude efter ballade, men det virker som om, ballade er ude efter Beck. Når man har valgt en levevej som Becks, er der ingen lette løsninger. Nu vil han ud, men først er der en sidste sag at tage sig af. Travis.

Travis er en hustler og speedsnakker, der fyrer den af i Brasilien. Hans far vil have ham hjem og Beck tager afsted. Men da han når frem, opdager Beck, at Travis er det mindste han har at bekymre sig om.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
4.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Filmplakaten siger egentlig det hele. Den er holdt i 80’er action design med samme bogstavtyper som i eksempelvis "Nu går den vilde skattejagt" og "Jagten på den forsvundne skat". Og det er næppe tilfældet. For det er lidt en hyggelig parodi på disse film med en veloplagt Dwayne Johnson og Sean William Scott. God humor og masser af herlige klicheer. Men der mangler noget til at hive den op over gennemsnittet.

Wayne

Action med humor. Det er så overdrevet kliché, at det holder - lige fra den onde skurk Christopher Walken til makkerparret Sean William Scott og The Rock.

Trinity brødrene har ikke levet forgæves.

Frank

God film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

LifeIsLoud

Dette er min absolut yndlingsfilm, jeg kan se den igen og igen og igen og igen. En kæmpe underholdnings bombe er hvad det er! ;D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.