Cookie- og Privatlivspolitik

Villy og monsterplaneten

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en positiv og humoristisk grundstemning. Der er dog flere scener med dramatiske elementer, hvor filmens hovedfigur befinder sig i faretruende situationer. I flere scener må han flygte fra truende kæmpevæsner, og i en scene bliver han stukket af en plante med livsfarlig gift. Flere gange i filmen mister drengen kontakten til sin forældre og andre voksenkarakterer, der skal tage sig af ham. Da handlingen imidlertid udspiller sig i et animeret univers, da ingen figurer kommer alvorligt til skade, og da hovedkarakteren virker handlekraftig og løser konflikterne til sidst, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
16.05.2019
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Terra Willy: Planète inconnue
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Animationsfilmen 'Villy og monsterplaneten' handler om den 10-årige dreng Villy, som bliver separeret fra sine forældre, efter deres rumskib bryder sammen. 

Drengens redningskapsel lander på en vild og uudforsket planet, som er dækket i eksotiske og farverige planter og blomster.

Sammen med robotten Buch og det otte-benede rumvæsen Flash begår Villy sig nu på eventyr i dette nye og mærkelige sted. 

'Villy og monsterplaneten' er en film for hele familien, der foregår langt ude i verdensrummet med farverige væsner og fantastiske steder at udforske. Den er produceret i Frankrig ligesom andre animationsfilm som Junglebanden og Ballerina.

Filmen vises med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
4
3.7

Instruktør

Instruktører

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "Det er ikke håbløst, men der er langt op til den standard, der er lagt af animationsgiganter som Pixar og Disney." (Thomas Brunstrøm)

  • Jyllands-Posten

    "... historien om ubrydelige venskaber og kravet om at kunne klare sig selv er solidt leveret, og det er svært ikke at føle med på savnet, når Villy undervejs skilles fra alle, der står ham nær." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Modsat andre franske animationsfolk lægger Éric Tosti og hans hold [...] sig op ad amerikansk figur- og produktionsdesign, men med glad humor og sikkert fortællehåndværk ender den lovlig enstrengede videospillignende række udfordringer, som den skal." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.