Vind biografbilletter hver uge

Vilde Rolf smadrer Internettet

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
07.02.2019
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ralph Breaks the Internet
|
Billetter

Animationsfilmen 'Vilde Rolf smadrer internettet' er en fortsættelse til Vilde Rolf fra 2012. Spilfigurerne Rolf og Vanilje von Schlick har levet i deres arkadespil i seks år siden etteren, men pludselig går rattet til Vaniljes bilspil i stykker.

Vennerne øjner en mulighed for at skaffe et nyt rat, og derved reparere spillet, ved at købe det på internettet, så derfor skifter de to den trygge hverdag i deres lille arkade ud med en efterforskning i det enorme www.

'Vilde Rolf smadrer internettet' tager fat i et bredere emne end den første film, der udelukkende fokuserede på gaming og især arkadespil. Efterfølgeren foregår i en visualiseret internetverden, hvor de fleste vil kunne nikke genkendende til de adskillige referencer til vores digitale dagligdag.

Filmen minder i den henseende om Pixar-succesen Inderst inde, som satte billeder på noget så abstakt som en piges følelsesliv. Nu er det i stedet søgefunktioner, eBay-handel og kommentarer på de sociale medier, der er fokus på, men der er selvfølgelig stadig action og fart over feltet. (Copyright: kino.dk)

Skal du se Vilde Rolf smadrer Internettet?
(123 stemmer)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jørgenuser/73519

hvorfor skal vi vente fra 21/11 18 til 5/2 19 på at se den, jeg kan sige nu at du vil kunne købe den til den tid på nette til download så de danske selskaber er selv skyld i folk ikke kommer i biffen vi vil ikke længer vente på den for vi køber den går ikke inde og ser den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter