Venuseffekten

Tilladt for børn over 11 år
Filmen indeholder scener, hvor personerne skændes, er ulykkelige og græder. Den indeholder desuden mange scener, hvor personerne dyrker forskellige former for sex, herunder bl.a. samleje. Scenerne er dog ikke udpenslede. Da filmen er fortalt i et roligt tempo og sexscenerne har en positiv stemning, vurderes filmen til kun at kunne virke grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
18.11.2021
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Venuseffekten
|
Billetter
Venuseffekten plakat

Den danske romantiske komedie 'Venuseffekten' handler om den 25-årige Liv, der bor i provinsen og stadig ikke har klippet navlestrengen til forældrene.

Liv bruger det meste af sin tid på familiens æbleplantage og har ikke fundet sig selv endnu. Men da hun helt uforberedt forelsker sig i den kaotiske og eventyrlige Andrea, vender det op og ned på hendes liv.

Den unge kvinde er splittet mellem trygheden blandt æbletræerne hos forældrene og det spændende storbyliv med Andreas progressive venner.

Og da tingene samtidig tager en uventet drejning i familien, må Liv én gang for alle finde ud af, hvem hun er, og hvor hun hører til.

Instruktør Anna Emma Haudal har tidligere stået bag den populære ungdomsserie 'Doggystyle' og har nu sin spillefilmsdebut.

Mere omtale af 'Venuseffekten' følger...

Skal du se Venuseffekten?
(17 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.