Cookie- og Privatlivspolitik

Velkommen til Marwen

Tilladt for børn over 11 år
Filmen veksler mellem en dramatisk, varm og komisk stemning. Selvom utallige scener foregår i et dukkeunivers skabt af hovedkarakteren, rummer de en række voldsomme skudvekslinger med maskingeværer, volds- og torturscener. I flere scener får hovedkarakteren angstanfald og tror han bliver beskudt og lemlæstet af nazi-soldater. I en anden scene ses et voldeligt og blodigt overfald mellem to dukke-soldater, hvor den ene stikker en stilethæl i halsen på den anden, hvorefter han skubbes ud fra stor højde og kroppen spiddes på et rækværk. I en tredje scene ses et kort flash-back til en autentisk og traumatisk hændelse, hvor hovedkarakteren udsættes for et brutalt og blodigt overfald med spark i hovedet. Selvom hovedparten af kamp- og voldsscenerne foregår mellem udødelige dukker og er en visualisering af hovedkarakterens tvangstanker, vurderes det, at filmens dramatiske og voldelige scener vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
| |
Welcome to Marwen
|

Filmen 'Welcome to Marwen' følger titelkarakteren, som har hukommelsestab og lever med angst efter et brutalt overfald på et værtshus. For at bearbejde hændelsen modtager han hjælp i terapi, men starter samtidig sin egen kunst-installation med små dukker.

Hovedrollen spilles af Steve Carell, som blev rost for sin rolle i Foxcatcher, og instruktøren står bag klassikeren Forrest Gump.

'Welcome to Marwen' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
4.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TheGreatAngel

Hvis det stadig har interesse, kan man købe eller leje den på Google Play:) har selv lige set den i dag!

Simon

Jeg har ventet længe på denne film, og synes den ser virkelig spændende og original ud. Kan ikke fatte hvis den ikke får premiere i danmark!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.