Cookie- og Privatlivspolitik

True Romance

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
True Romance
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|
I 'True Romance' får et nyforelsket og nygift par (Christian Slater og Patricia Arquette) ved et tilfælde en kuffert fuld af kokain. De beslutter sig for at stikke af i håb om at tjene store penge, men meget hurtigt har de både gangstere og politi i hælene. ‘True Romance’ kan ikke beskyldes for at pakke sin vold ind i vat, men rummer samtidig en befriende humor. Rollen som den smilende forbryder Virgil var James Gandolfinis første større filmrolle. Han overbeviser med skræmmende koldblodig indlevelse i en 12 minutter lang torturscene, der i øvrigt blev filmet over fem dage.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Kombiner en af verdens bedste historiefortællere (Tarantino) med en af verdens bedste actionfilminstruktører (Tony Scott).

Det kan ikke blive andet end episk.

Og læg så en lang perlerække af de bedste skuespillere oven i.

Den skal ses, hvis du ikke allerede har gjort det.

søren

.... slater & arquette har ALDRIG hverken før eller siden været BEDRE, de gir den MAX gas som turtelduer i tarantino's/ scott's syrede kærlighedsfilm om 2 elskende på flugt fra stort set ALLE ... hopper & walken har en SUPER scene, hvor de taler om sicillianske negere ... it's HILARIOUS :-D ... der er ULTRAVOLD ( var forbudt i uk ), oneliners & et cast, der er stort set fejlfrit .... læg mærke til val kilmer, han er supercool .-) .... ka sammenlignes lidt med film som: wild at heart, devil's rejects, u-turn o.lign. hvilket IKKE skader :-) ...

Frank

God film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.