Cookie- og Privatlivspolitik

Touch Me Not

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
08.11.2018
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Touch Me Not
|

Det rumænske drama 'Touch Me Not' handler om et af menneskets mest essentielle behov, intimitet. 

Filmen følger Laura, Tomas og Christian, der alle hungrer efter en følelse af nærvær, som de samtidig frygter. De arbejder med gamle mønstre, forsvarsmekanismer og tabuer med henblik på endelig at kunne føle sig frie og klar til at opnå intimitet med andre mennesker.

Deres søgen får også selskab af instruktøren, der sætter sig foran kameraet og deler sine tanker og følelser med os.

'Touch Me Not' vandt Guldbjørnen på Berlinalen 2018, hvor den også vandt prisen for bedste debuterende instruktør. På rollelisten ses instruktøren sammen med bl.a. Tómas Lemarquis, der har medvirket i dramaet Stefan Zweig: Farvel til Europa.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
3.6
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Fortællingen om [karakterernes] søgen efter kropskontakt og nærhed [...] er rammet ind af Adina Pintilies egen research - eller i hvert fald en metaforestilling om hende som den undersøgende filmskaber." (Louise Kidde Sauntved)

 • Jyllands-Posten

  "... 'Touch Me Not' [virker] alt andet end overbevisende, men står som et temmelig banalt, tidstypisk aftryk i debatten om køn, krop og sex. Men altså, en jury har givet den Guldbjørnen – så døm selv." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... vi når lige akkurat at få færten af, at her har vi adgang til et helt særligt filmisk og menneskeligt perspektiv, da færten fiser ud, og filmen mister fokus." (Eini Carina)

 • Weekendavisen

  "'Touch Me Not' krydser alle kategorier. Den passer ikke i genresystemet, er hverken fiktion eller dokumentar og bruger ivrigt løs af markører fra metafilm, autofiktion og de ting." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.